[quote="kotka12"]
На никой не съм се нахвърлял от гардероб /не и тази събота, де:D/, освен това нямам навик да оставям на местопрестъплението еуфорично ухилена девойка със замечтан поглед и трайно пристрастяване към висококачествен секс:D[/quote]
Ааа, ти ли си бил бре, гад такава - аз се чудех как иначе кроткото коте отведнъж се реши на такава каскадьоро-екстремиска проява, а то ти си му правил вуду магии... Подло създание си, ей! Колкото до еуфорично ухилената девойка - ами цялата лява половина на гърба й беше доста лошо раздрана от рамото почти до кръста, обаче тя вместо да иде на лекар реши да се прави на герой и си дезинфекцира всичко с уиски, сама при това. Ще й останат сега едни хубави белези, ама инат същество, чужда помощ не приема ако ще живота й да зависи от това. Разбира се сега почти не може да спи, върти се постоянно и подскача, хем аз след първата нощ още се изнесох на дивана в хола и й предоставих цялото легло да се натаманява както й е най-леко... Виждаш ли сега колко си гаден всъщност, какво ти бях направил че така да ми прецакваш живота, а? Май трябва да се преименуваш на kotka13, да знаят хората какъв дявол си всъщност!
P.S. чак сега се усетих - ти откъде всъщност знаеш точно към какво е пристрастена Мишел??? Ах твоята кожа козинеста, само да ми паднеш - от утре започвам да си приготвям за случая патрони с английска сол