КУРиерски услуги на "Леон АМА"

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

КУРиерски услуги на "Леон АМА"

Мнениеот Zozka » Съб Окт 28, 2006 12:04 pm

Наложи се да ползвам услугите на тази куриерска фирма, по желание на клиент. ОК - Звъня на стационарен телефон, посочен в сайт-а на фирмата: Отговорът е "Тук няма такава фирма". Следва обаждане на мобилен телефон, питам:
"До кога работите днес /28.10/?
Отговор: "До 13:00 часа може да изпратите вашата пратка.
В 12:25 съм пред "офиса" (дупка на Симеон) и няма никой, от съседният магазин ми казват: "Те дойдоха в 11 и си тръгнаха.

Моля, избягвайте какъвто и да било контакт с тази фирма...:(!::(!::(!:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот klmn » Съб Окт 28, 2006 12:18 pm

И за кво се метна на трижди неизвестна фирма,която най-вероятно си праща пратките за провинцията по Еконт или Спиди (както правят Сити експрес),като можеш да се обърнеш директно към тях?:popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот klmn » Съб Окт 28, 2006 12:19 pm

опс,са видех,че е по желание на клиент..:beer:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот did » Съб Окт 28, 2006 1:01 pm

[quote="Zozka"]

Наложи се да ползвам услугите на тази куриерска фирма, по желание на клиент.[/quote]

Значи за да си спести клиента 1-2 лева (предполагам толкова е разликата между мижавите фирмички и истинските куриери) ти си изгубил време да ходиш до неработещ в работно време офис, звънял си телефони, на които никой не отговаря... И накрая - нищо.

Желанието на този "купувач", с което ти си се опитал да се съобразиш, малко ми напомня на любимите на TOYAGA занимания "изправяне на капачки за буркани" и "ловене на бримки".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Съб Окт 28, 2006 6:31 pm

Напомня ми малко на случая ми с Лео Експрес, когато се обадихме да питаме кога може да приемеме пратката в офиса им в Кюстендил нямаше никого, търсене на разни телефони, питане в софия къде се намират и как подяволите да се свържем с тях.... както и да е успех, но после с уговорки, кога щял да похапва човека, кога щял да излиза по работя някаква, понеже трябваше на няколко курса да вземем пратката... малък ужас беше.
Този път пък Стантек желаеха тях да използват за пратката.
Но сме имали малки проблеми и с фирми като TNT и DHL.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Назад към Други