[quote="Rankor"]
[quote]
Не съм много съгласен, но хайде. И аз съм доволен, по-скоро от факта, че играем с Барса, отколкото от играта и резултата. Имало е времена, когато сме били равностойни на такива отбори. Психическото натоварване е огромно в такъв момент и според мен си пролича... виждали сме същите тези футболисти да играят доста по-организирано срещу също добри отбори и то наскоро.
Както и да е, очакваме в неделя мача срежу *ска после Челси, Вердер и т.н.
[/quote]
... да ме прощаваш, но аз съм виждал нашите футболисти (Левски) доста напушени и пияни. С такава "дисциплина" не се играе. Могат, ама да се стегнат. "Психическото натоварване е огромно" глупости. Като се дънят друг им е виновен. Играха колкото можаха, това е. Повече не могат и падат!
[/quote]
Ей го поредния разбирач. Ми аз пък съм гледал един филм от скрита камера в който половината отбор на Англия шмъркат кокаин, докато някви курви им правят свирки. Дисциплината не е проблема... Но на мачовете с Оксер, Удинезе, Киево - не играхме по този начин. Пък Барцилона да не са богове? Видяхме вчера белия балет какво направи, особено през първото полувреме.
Ако сме играли на върха на възможностите си (което е абсурдно) би трябвало и в София Барцилона да ни бият с 4-5 гола (което също е абсурдно). Той и Топчо го каза "бяхме притеснени" и това е абсолютно нормално за отбор дебютиращ в Шампионската Лига и то срещу европейския шампион Барцилона, и то на Камп Ноу...