@ XTR - Rock Shox Pike & Reba

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

@ XTR - Rock Shox Pike & Reba

Мнениеот TOYAGA » Пон Апр 26, 2004 11:26 am

Хкхм, абе XTR, ако не е неудобно и ти остане малко свободно време, земи разправи нещо за тия вилки от първа ръка, че ми писна да чета само сиропирани славословия по списанията... Предполагам не само на мен ще ми е интересно.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот C_Mo » Вто Апр 27, 2004 6:31 pm

Мислех да го оставиме за след някое каране на по бира...

Вилките са изпипани като шаси и са с класи по-добре от сегашните модели в този клас Duke & Psylo. Спецификациите ги има на сайта няма за какво да повтарям.

Хареса ми U-Turn Air системата - отново измислена семпло и функционално.

За Motion Control:
хитро... и работи добре. Настройва се плавно в широки граници. При системата с лостчето на кормилото няма външна пружина и водача е интегриран в короната - работата с мостчето е много по-удобна от колкото със SID например. Принципът на действие ви е ясен предполагам?

В момента не се сещем друго, ако питаш/питате ще отговарям asap. Продуктите са наистина добри и хвалбите не са незаслужени. Според мен ще са добра конкуренция на Z1 серията от Marzocchi и на малките Sherman-и & Black-ове от Manitou.
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Вто Апр 27, 2004 8:49 pm

@ xtr

10х! Повече въпроси, дискусии и скандали - на бира! :D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Назад към Архив