Alines vs. Predator-eeeeeeeexxxx men,kakvi slavni vremena biaha,o6te kato izleze purvata beta-momentalno ia ka4ihme v lokalnoto klub4e(kadeto cukahme bez da pla6tame;):D,a i biahme samo na6i si hora)i prosto gleda6 niakvi [color=red]ZLOBNI[/color] meleta,maliiii.Purvo po4nah s Marineca,4e s nego si be6e classica da se cuka,posle preminah kum usavar6enstvane s Predatora,a kato stanah vladetel s nego i vsi4ki po4naha samo s nego da iagraiat,tukmo predi da zatupee i se osmelih da premina s Alien ot single(kadeto beh purvia koito gi mina single niavata i me gledaha kato...psihopat iavno:8D:) kum multito.Aaaaaa po-golem kef ot tova da niama6 nikvi 6turotii po ekrana,da niama6 nujda ot nekvi djadji,a samo edno cverno vijdane na vrazite e napravo eufori4no 4uvstvo[:p].Nie biahme samo dva Aliena sre6tu 3 Predatora i edin Marinec i ne mi se iska da ti kazvam kakto gi pravihme nie dvamata vsi4ki ostanali,prosto purvi4en istink si be6e.Zelena,4ervena kruv navsiakude,po-goliam kef ot togava ne sum imal,nai-ve4e kato st4upim vsi4ki lampi i onezi po4nat da izpozvat razli4nite vijdania,a nie ot dale4 prosto gi kioravim prez razni prozorci,zasilvame se v kleknalo polojenie natam i kato gi vidim v cial rust,celim se kum glavata i skok,ot tam vuv vuzduha liav buton za ataka i puf...glavata na Predatora ia niama [:p][:p][:p] ili v zasada 4upi6 osvetlenieto,no produljava6 da sedi6 na tavana v o4akvane na niakoi zabluden,ot opredeleno raztoianie 4enenceto se aktivira i kliop,hapva6 si glavi4ka.

[:p]Tolkova behme nadobreli,4e ostanalite prosot se otkazaha,kato vidiaha,4e i s pistoleta na Predatora ne mojat ni usmurtiat i nakraia samo raz4ukvahme cooperativka na canionskoto nivo s bukre za koi 6te omaje nai-mnogo 4arlita;):D:D
Goliama mania si be6e9daje o6te si go durja AVP-to na harda i ot vreme na vreme go razcukvam sam sre6to kompa:).A dvoiaka ne6to iako me iznervi,basi,ni6to ob6to s purvata,daje vednuj ne mojah da se stresna,vsi4ko be6e max iarko,svetlinite ne mojeha da se 4upat ujas,napravo porednata sapunka na game industriata,a da no tretata 4ast promeni tezi rabi i se vurne kum istinskoto mazalo[:p][:p]
Zna4i Alien,za Halo 2 sum 150% procenta sigura,prosto na ne edno miasto go zuob6tiha,az zatova ne se pritesniavam tolkova i ne psuvam kat ranena kralska kobra sre6tu Microsoft;):D:D[:p]Glavnoto mi pritesnenie oba4e kum Halo 2 e,4e niama da mi trugne 20%:D:Dsu6to kakto i Doom 3,Half-Life 2,a i mai Blood Rayen 2,za6toto vsiaka edna ot tezi igri 6te iziskva DirectX 9.0 podrujka na efecti i ako ne se luja,ako kartata ti ne gi poddurja,niama da ima nikade v opciite variant da gi izklu4i6,pone taka be6e s Half 2 betata,niakde v commandite ne figuriraha takiva redove,zatova mi vurve6e s max 12 fps:D,vij Doom 3 mi vurve6e po4ti bez "artefacti" da mi se poiaviavat:D,no li4no se nadiavam do togava da sum preminal kum novo pokolenie video chip,4e to GeForce 3,4e be6e iak,be6e,no ve4e vremeto mu mina:xx(:;):DA ina4e koga 6te izleze Half-Life 2,ubedens um,4e 6te bude ili liatoto ili zimata 2004,Doom 3 i toi tam niakude,daje ako ne se luja v 3d-zone edin pi4 be6e izvadil info,4e moje i mai sled mesec,koeto niama da me u4udi,to ve4e baia vreme ot betata mina,a i multi testa pokaza,4e e gotova,sega samo 4akam da stane zlatna i ia durpma ot nekoe free ili p2p;):D
Zna4i,da ne vi pravi vpe4atlenie,4e o6te si durja NWN s dvata expanshuna zapisan i,4e smiatam,4e e moje bi nai dobria port na tretata revizia na D&D ever,no naistina leko nedovur6ena sedi,za tova oba4e si ima pri4ini de,vse pak e izcialo 3d.No nai istinskite RPG-ra sa Fallout 2 i Baldurs Gate 2 e tva sa RPG-tata vervai te mi,aa i Arcanum,a i Vampire The Masquerade-Redemtion,a i su6to taka vse o6te neizlezlia Bloodlines,deme vtorata 4ast na VTM.I razbirase ne na posledno miasto,no dosta po-pop RPG e Star Wars-KOTOR,nai-iako e ot Dark side da igrae6,mnogo zul ti stava geroia i e......abe mnogo iako;):D:D:D
p.s. Alien,siguren sum,4e sme cukali v server-a po edno vreme s teb;):DNo mi be6e adksi gadno kato edna sutrin stavam,kato v4era do 1:00 ve4erta sum cukal,a sutrina gledam,4e server niama,ide6e mi da utrepa niakoi,no v poslenata sedmica po4ti niama6e hora i bez tova:(,mnogo jalko si be6e