[quote="nk"]
Днес видях едно новозакупено от "Метро" колело - някакъв Крос с "мека" рамка, и обърната вилка (upside-down) - мисля че производителя беше някаква подредба на буквите S,T и R (не и RST). Както и да е, на тази обърната вилка беше сложена обикновена главина (не с 20 мм ос), като в резултат предното колело при разклащане с 2 пръста опираше в краката на вилката. Все едно имаше повече луфт отколкото ход... Представих си какво би се случило дори и при неагресивно каране с такава сглобка. Та реших да попитам да не би аз да съм тъп

, та не мога да схвана как цялото чудо изобщо може да работи стабилно. Ако пък съм прав, май някой трябва да се обади някъде че на пазара има потенциално опасен продукт... Самата главина
нямаше луфт, но подпорите на вилката завършваха в нещо като чашки, на които бяха и dropouts на вилката, като тези "чашки" се въртяха и сучеха със 7 степени на свобода...
Дано аз да съм тъп, иначе ще има много счупени глави.
[/quote]
ako ne sa minali 72 chasa ot zakupuvaneto ,kaji na tvoq priqtel da otide napravo vav magazina i da mu go smenat,ako sa miinali 72 CHASA STE TREBA DA SE HODI PRI SERVIZA POSOCHEN VAV GARANCIONNATA KARTA