от ddevil » Вто Ное 28, 2006 9:42 am
И аз се бях навил да си вземам Ел торо-та обаче в крайна сметка си взех Хусфелт и повече ми харесват, нормално. Но просто когато се чудих разглеждах review-та в mtbr.com и не видях особенно много мнения за Ел торо-то, даже го нямаше в листа. За хусфелта също отначало ме разобедиха след като около 30% от всички бяха писали че стоманената фтулка за педалите се развивала и падала докато караш, но и имаше и доста добри мнения за тях. Прегледах после и снимките в pinkbike и след като видях на 2-3 снимки счупени ел-торо-та и отдолу коментарите често бяха от рода: "Са ако беше с Hussefelt тва нямаше да стане" и т.н. и така избрах курбелите за мен:I Иначе съмняваме ако бях взел и елторота да им беше станало нещо. Независимо от избора на курбели не си вземай средно на RPM или тея сънтурските(става дума за ISIS нали), там вече обезателно избора ти трябва да е Труватив или нещо по-добро. Карах на старите му Дуро-та с RPM ISIS и то ги карах доста малко(около 2м) и се осещаше малка разлика в движението на средното, не фатално, но не беше както като го взех от магазина. Просто вземаш едно tеам dh-че и забравяш за средно занапред:D