Отговор No5: "Хмм...какво ли дават по Discovery/Cartoon Network в момента:idea:"

:nono:
ps Не съм гледал нито една от сериите на тва "предаване" и не смятам занапред нещо да се промени освен ако нещо не получа някое психично заболяване не дай си боже и просто съм отчаян от живота, но може би тогава бих гледал първо някое предаване по Скат ТВ или там както се пише тая мижава кабеларка, отколкото BB*sin90*n при n->oo. Просто това е една голяма глупост за мен. Примерно доколкото бях запознат в другите държави подбора може би не е бил така нагласен както при нас...ама нали сме си българи, тряя го побългарим, да праим шоуто на малоумниците които го следят с интерес, което е жалко, но вярно. Верно че има и хора, които просто сядат с компания(била тя приятели или чашка бира:P) само за да се посмеят на простотията на средностатистическия българин, това е оправдано до някаква степен, но като цяло предаването може би не заслужава да се излъчва или ако е така поне да е в някой късен час, защото хлапетата по 10-11 години гледат някой селянин дето се мисли за пич да псува като каруцар и после познайте на кой се правят в даскалото на следващия ден...жалка, но истинска история история:spin:
ps2... а има толкова по-добри предавания и телевизии, които са се доказали като медия, а не като жълт вестник:idea:
Както се казва - shame on <s>you</s> us;)