Панайот президент?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот sharky » Пон Ное 27, 2006 11:19 pm

Homer Simpson За Президент ако ме питате мене :banana: Темата е екстра арна обаче. Дайте ше направиме организация подобна на злите езици да обсъдим кои от къщата е най-изявен за президент :D Ма ни тряя име, а "злите езици" е заето...
Време е за творческо мислене :drunk:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот Harka » Пон Ное 27, 2006 11:33 pm

:offtopic:
Абе, sharky, ти кога ще престанеш да спамиш във всяка тема?
:offtopic:
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот sharky » Пон Ное 27, 2006 11:44 pm

Проблемация? кои спами? Според мене ако Пацо стане президент, 3значките тряя да са министри а цялата рода в парламента.
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот Harka » Пон Ное 27, 2006 11:54 pm

[quote="sharky"]

Проблемация?
[/quote]

Ако продължаваш може и да стане...
[quote]
кои спами?
[/quote]

Отговарянето във всяка втора тема с безсмислени топици за мен е спам. Така че по-добре се озапти малко. Проблемация?
Аватар
Harka

Мнениеот ddevil » Пон Ное 27, 2006 11:57 pm

Отговор No5: "Хмм...какво ли дават по Discovery/Cartoon Network в момента:idea:"
:irked::nono:

:popcorn:

ps Не съм гледал нито една от сериите на тва "предаване" и не смятам занапред нещо да се промени освен ако нещо не получа някое психично заболяване не дай си боже и просто съм отчаян от живота, но може би тогава бих гледал първо някое предаване по Скат ТВ или там както се пише тая мижава кабеларка, отколкото BB*sin90*n при n->oo. Просто това е една голяма глупост за мен. Примерно доколкото бях запознат в другите държави подбора може би не е бил така нагласен както при нас...ама нали сме си българи, тряя го побългарим, да праим шоуто на малоумниците които го следят с интерес, което е жалко, но вярно. Верно че има и хора, които просто сядат с компания(била тя приятели или чашка бира:P) само за да се посмеят на простотията на средностатистическия българин, това е оправдано до някаква степен, но като цяло предаването може би не заслужава да се излъчва или ако е така поне да е в някой късен час, защото хлапетата по 10-11 години гледат някой селянин дето се мисли за пич да псува като каруцар и после познайте на кой се правят в даскалото на следващия ден...жалка, но истинска история история:spin:

ps2... а има толкова по-добри предавания и телевизии, които са се доказали като медия, а не като жълт вестник:idea:
Както се казва - shame on <s>you</s> us;)
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот RAM-FR » Чет Ное 30, 2006 2:06 am

Ех защо нямам НОВА+:(!:
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Teodor40 » Чет Ное 30, 2006 10:01 am

Само ще кажа, че преди да почне 3-тата част на ББ голяма част от познатите ми които са го гледали не подозираха дори за съществъването на толкова прости хора. Лично аз само предполагах, но не бях виждал :lol:. Ако не се лъжа малоумен е човек с IQ&lt;60 a в ВВ 3 участнички искараха по 50!!!! Кой не му е кеф да се хили чуждата простотия? Като се замисля затова и Константин най-вероятно стана победител в миналата част на предаването.
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Предишна

Назад към Бла - Бла