[quote="screamBoy"]
аз тая 'защитна' реакция съм я виждал и друг път - така пусне си душичката човеченцето и почне да се оглежда непринудено ... та и тук другарчетата мои - поизлъскат гъбичката, разлеят белото сосче и после - въй че сме моралисти, етисти, оо с рекламка се занимаваме, ма как мола ви съ ний с тираджийте даже един континент не споделяме, къде ни бъркате ??!!!!??
браточки вкарайте малко акъл пауър в тия изтормозени от чикибау-бау коруби, тва е то истината, дъ риъл шит дет се вика в една братска държава
моля г-н batman да не тормози темата, форума и омаломощените ръце и патки на другите посетители, да ми праща на
[email protected] абсолютно всичко от тези и подобни серии - било то пробни снимки, чернови, 'наместване на обективи' и тям подобни ... обещавам с презерватив полуразпечатан в джоба да обърна много голямо дълго и задълбочено внимание (т.нар. детективско екзаминиране) на всяка една от картинките ... мога да върна и скромно ценителско мнение след някоя и друга 'сесия', хохо
кой знае, може и да излезе нещо ... ако плочките в банята раждат ...
[/quote]
Честно си заработи непромокаем, черно-бял бонус
Провокираш ме да предложа на КАI специална серия (пано) фаянсови плочки за баня и душ-кабини.
[img]http://www.ds-concept.com/files/Dilyanka8.jpg[/img]