[quote="Teodor40"]
[quote="bikerider"]
[b][size=67]"Сдружението е възмутено от "поредната брутална злоупотреба с животно, използвано за забавление за хората".[/b][/size]
Айде пак колективната вина... все едно аз се забавлявам с тигърчето да го зяпам зад стъклото...
търговци, журналисти, "природозащитни" НПО-та - изгони единия, удари другия, пребий третия...
Първите не мислят за нищо друго освен за бърза печалба.
Вторите не мислят за нищо друго освен за бърза сензация.
Третите не мислят за нищо друго освен за скандали и вменяване на колективна вина на обществото - нали трябва да оправдават бюджети...
Да живее perpetuum mobile-то... сега собственика на заведението има реклама, журналистите имат сензация, природозащитниците имат скандал, а ние обикновените виновници за международното положение имаме повод да попържаме.
А къде остана тигърчето - ми то е просто консуматив...
kagami тука ми говори за кошмари... какви кошмари бре, джанъм - всичко е ОК и върви по план...
Edit:
P.S. Ако някой се дразни на обобщенията ми, да отиде да се оплаче на тигърчето!
[/quote]
Казаното от теб е 100% вярно но си остава брутално. Искам да попитам каква е разликата м/у зоологическата градина и ЦУМ? Пак си има гледачи със сигурност и го хранят и му чистят т.е. защо конкретно е скандала? Някой го е яд, че се печелят пари от това или?
[/quote]
защо всеки път когато ,човек си каже негативното мннение другия си мисли ,че му завиждат??
За мен това си е чиста ГАВРА.