kupih si cross t-rex na staro ,no zapazen,iskam malko da go smaja i da go podobra, i zatova imam malko vaprosi za promenite ,koito ste mu naprava chetosh za vilkata vsichko ,koeto imashe vav foruma ,no nekoi neta ne mi stanaha qsno ,ne samo za vilka no za dr .nesta kakto i za profilaktikata;
1.zapochval sas vilkata -mod. ZOOM 650 gordo sas nastroika na tvardosta ,izcelo alu

s kakvo da q smaja sled kato q otvorih /gres za vilki na manitou ,prep m ili zefal ili drugo/,i sas kakvo da q podarjam do sledvastoto otvarqne i koga da e to /na 2 ili 3 meseca/

da otvaora li regulaciqta i da q oprava che nesto mai neraboti po princip taka se govori,tozi vapros go zadavam vapreki che screamboy kaza da ne se pravi che ste ima promlemi osven ako ne se smenq nesto

iskam da znam dali moga da si poracham vtulki i kolko ste struva da mi gi napravat ot teflonova plasmasa ili nesto drugo ,ne che vilkite sa iznoseni vse pak e na 650 km ne poveche

vinchetata sa namazani sas nesto kato silikon ili nesto podobno tam kadeto ima vibracii i po tozi nachin ne se othlabvat s kakvo gi majat kakto pri vilkite i spirachkite
2.podrajkite na spirachkite shimano brm 475

diskovete sa malko nadranii imat ulei ,neznam kak sa se poluchili sigurno e vleznalo kamache mejdu nakladkite i dika ,zastoto i nakladkitre sa naraneni ,no si spirat kakvo da na prava

iskam da pitam normalno li e kato natisna lostcheto ednata nakladka natiska diska i go ikrivqva kam drugata koqto e na malko rastoqniqe ot drugata i za tova se krivi -prosto pitam

kade da smazvam spirachniq aparat i sas kakvo

kak da nastroivam nakladkite i kolko da e lufta mejdu tqh i diska

koga da smena nakladkite
3.glavini -koleloto e glavini sas 24 spici i sa XRP na JOY TECH
predna

napravi mi vpechatlenie che ima dvioino gumeno uplatnenie ,i che pri rabota nema zadiraniq varti malko tejko kato e stegnata sas avtomata i ne se promenq sled othlabvane va avtomata,no kato q svalq qko zadirq ta kakvo stava
zadna

varti tejko i nema inerciq,zadirq kato q svalq kato prednata ,vencite nekaksi imat malak stranichen luft kakvo stava
iskam da gi razgloba i da si ogledam no problema mi e zadnata sttoto e kaseta i mai tozi kluch ,koito e za vencite na rezba mai nema da stane i kakvo ste mi trebe kato instrument i s kakvo da vnimavam
chetoh i postovete za zlavinite i nisto nerazbrah
4.lapa
sega sam ss reguliruema sas luft i iskam da q smenq no skakva -iskamda e kasa stoto iskam da se spuskam i da mi e po lesen kontrola
5.kormilo stomaneto i mnogo kaso iskada go smenq сас strike comp na scott kak vi se vijda
absolutno sam saglasen che nekoi vaproisi sa malki posredsveni no pitam stoto neznaq
10x na vsichki