В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
E hora, preporu4aite mi pls nekva GOLIAMA pompa do 20-tina leva. smisul za da si pompam gumite v garajA predi da karam a ne za vito6a - za tam si imam malka.
E hora, preporu4aite mi pls nekva GOLIAMA pompa do 20-tina leva. smisul za da si pompam gumite v garajA predi da karam a ne za vito6a - za tam si imam malka.
blagodarq!
[/quote]
пробвай с ръчните помпи на ТСМ, струват по 15-20лв и са много хубави за цената си. Ако си от София - можеш да ги намериш например в магазина им на Аксаков (до "Мото", зад Кристал).
Да ти кажа,@Педро е прав! Я си земи една авто-помпа за 10-на кинта, хем ще е с манометър, хем няма да си мъчиш ръцете. Ама гледай да е някоя руска.Нищо че тежи, ти няма да я носиш на гръб я....Те руснаците 'сичко отливат, затуй тежат!
:8D::8D:
Не знам дали все още се намират, обаче смятам че това са най-добрите ръчни помпи(е сигурно има и по-добри, ама и по-скъпи).Значи става въпрос за тези старите руски(или български) автопомпи. Тая дето аз я имам сигурно е на повече от десет години, обаче работи перфектно и е супер стабилна. Гледах сега продават някакви подобни, ама са много хилави.