от Beginner » Съб Май 15, 2004 2:53 pm
koleloto sa mi go pribrali , s amortisiora i nqkoi drugi neshta.eto kak stoqt neshtata s kreditnite karti.pri evrolaina ima nqkoi predimstva i nqkoi nedostatuci.predimstvoto e 4e imash 50 dneven gratisen period prez koito ne te4e lihva, lihvata e po 1,54 procenta na mesec ili po 18% na godina , razbira se za kolkoto po-malko mesece , tolkova po-malko lihva.minimalnite vnoski sa po 20lv na mesec kato ne trqbva da se zakusnqva i s den zashtoto lihvata stava 1,99%.iziskvaniqta za kredit do 2001lv sa kopie na li4na karta s podpis, i belejki za platen tok,woda ili parno wuw vashe jilishte ili na vash prqk rodnina(maika,bashta).ne pishe 4e trqbvq da rabotite , no posle iskat i trqbva da se napishe brutnata zaplata i dannite na rabotodatelq.nedostatuka na evrolaina e 4e ako ste mejdu 20 i 23 godini iskat zaduljitelno pora4itel bez zna4enie za sumata koqto kandidatstvate.i drug osnoven nedostatuk e 4e sa mnogo striktni i mogat da vi vurnat dokumentite kato na mene , ako da kajem ne ste napisali telefon ili pri mene nqmashe podpis na pora4itelq , makar 4e na kopieto ot li4nata karta imashe podpis.golqmo predimstvo e ako vi predstavq magazin , zashtoto togava reagirat mnogo burzo.
eto sega i za transcard - tuk predimstvoto e 4e se populvat vsi4ki danni online v saita im.posle ti se obajdat i ti iskat izvle4enie za dohada i kopie ot trudoviq dogovor zaveren s originala i kopie ot li4na karta(nosqt se v klon na evrobank).hubavoto e 4e obadqt li ti se purviq put , po4ti e sigurno 4e sa vi odobrili.drugo golqmo predimstvo e 4e strashno mnogo magazini rabotqt s transcard i vinagi ima otstupki,bonusi i nagradi.loshoto e 4e ne mojete da teglite pari v broj pove4e ot 20% ot kredita vi i vi vzimat 2% taksa.ina4e te imat 45 dneven gratisen period i v klasi4eskata karta imate 1500lv kredit, pri evrolaina moje da ne vi odobrqt za tolkova golqma suma ako ne kandidatstvate 4rez magazin.s evroline mojete da teglite 100% ot kredita si.
tova e obshto vzeto , ot transcard sa po-4ove4ni i davat mnogo lesno krediti , evrolain si ima predimstva ako kopuvate neshto i taka si izkarate kartata.az shte imam i dvete i mislq 4e tova e edinstveniq na4in 4ovek da si vzeme neshto svqstno v BG.