Издирва се...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Alien » Нед Юли 04, 2004 6:06 pm

Аз съм се качвал няколко пъти на Драгалевския лифт и чесно да си призная не съм имал проблеми с персонала. Нито са били пияни, нито са се заяждали, дори единият веднъж се избъзика (май с мен :D), съвсем на майтап, без лоши чувства. Съвсем не обвинявам само този, който е направил това, но да обиждаме лифтаджиите, особено в този случай, ми се вижда тъпо.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sherman » Нед Юли 04, 2004 6:24 pm

[quote="uha_rampage"]

Малко инфо за [color=red]ченгетата[/color] - Агента, Зозка, ДеймоС - аз пък днес получих информация, че "бледия и пухкав байкър" е бил със сиво колело, което не отговаря на описанието на колелото на Sherman, който още малко ще "убиете", защото го изкарахте съучастник или може би извършител на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.
Този байк отговаря повече на колУилоту на XTR или ... мойто?!?
Опа това не трябваше да го пиша...:crap:
Тука е пълно с КУКИ-ДОЗНАТЕЛИ?!?
Ае по-здрав "Куките ме дееебнат, отново пак ме дебнат искат да ме фанат, но неееее и тоя път!"
Ако ви е страх от мечки не ходете в гората :finger:

[/quote]

ахахаха досега не се бях сещал че аз също може да отговарям на описанието блед и пухкав..... ахахах ама не съм аз :banana::D:8D:
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Нед Юли 04, 2004 6:48 pm

[b]ОПА[/b]! [b]ОПА[/b]! Преди броени секунди в централата получихме нова информация относно случая!
Оказа се, че извършителите на ужасното, подчертавам [u]ужасното[/u] престъпления са били [b]ДВАМА СЪС СИВИ КОЛЕЛА[/b]!!! Поради [b]ОГРОМНОТО[/b] числено превъзходство на врага лифтаджиите не са успели да ги спрат!
Тези [b]ВЕЛО-ВАНДАЛИ[/b] обаче са били заснети от наши агенти!
Aгент [color=orange]Оранжев[/color] от отдела за борба с [b]ВЕЛОПРЕСТЪПНИЦИТЕ[/b] е снимал как профучава покрай него психопат със [b]СИВА[/b] висока вилка и [b]ГОЛЯМО СИВО[/b] колело, който едвам не го прегазил!!!
Другия извършител е бил заснет докато се измъква от местопрестъплението от "случаен" турист - също наш агент :banana:
Той е бил толкова уплашен от мисълта, че ще го хванат, че чак не държал спирачките!!!

Вело-вандал [url=http://agentorange.hit.bg/Photo/rocky_big.jpg]Номер 1[/url].[url=http://www.fatcatpics.hit.bg/dh-night%20003.jpg]Номер 2[/url]

[b]EDIT-1[/b] - спестих ви ругатните по адрес на тези [b]ПРЕСТЪПНИЦИ[/b], както и малко правописни грешки :finger::wavey:
[b]EDIT-2[/b] - още спестени правописни грешки в EDIT-1 :banana::crazy:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 04, 2004 6:53 pm

Ех най-накрая, време беше някой да стори нещо по случая...

Браво господин рампеидж, повишаваме [size=200]В[/size]и в чин Генерал-Лейтенант.(Което се случва за първи път в Интернет-Чат-Форум средите)

наздраве:P
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот ThEUfO » Нед Юли 04, 2004 7:23 pm

[quote]
мали как мЕрише на промити мозАци..... :)
абе момчета я се успокойте малко, Бе! :)
ааахаххахахахахахха ако бяхте по-наясно с нещата, щяхте да знаете кой се подвизава с този ник (ДъУфО) и на какво оразстояние от гр.София живее.

още повече ми е смешно........ААААААААААААААХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
АААААААААААААХАХХАХА
ААААААААААААХХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА
АААААААХАХАХХАХАХАХХХХАААААААААХАХАХАХАХХААААААААААААХАХАХХАХА

... СкакаУец ...

:o)
[/quote]

Манша обаче как ги чатка :]]]
Мнем, стана ми много интересно как така AgentOrange реши в 1:30 през нощта че съм аз и че съм дребен и пухкав, и съм от София :] Следващият път ше се маскирам по-добре :P
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот Deimos » Нед Юли 04, 2004 7:33 pm

@MAN6

Принципно - да, приемам се насериозно. Щото човек ако не се приема насериозно, до никъде няма да я докара. :D

Иначе, ако говорим конкретно за ситуацията, не съм сигурен какво точно имаш предвид. Смятам, че в ситуацията няма нищо несериозно. Въобще не ми е приятно да сърбам чужда супа! Пък незнам защо ти приемаш нещата толкова весело :dunno:. В крайна сметка, ако има последствия, те ще засегнат всички, включително тебе (или бъркам?). Но това си е въпрос на лично мнение в крайна сметка.

Колкото до ICQ комуникацията на Агента и TheUFO (понеже си я цитирал) - мисля че се досещам за какво става дума :rofl:, но не ми е работа да коментирам. Оставям това на Агента.

@uha_rampage

Мерси за информационния бюлетин! Добра работа!
Само една малка молба - айде да не си преиначаваме думите. Би ли ми цитирал точно кой и къде обявява Sherman за "съучастник" или "извършител на престъплението".
mtb stratiev com
Deimos

Рейтинг: 1200

Мнениеот AgentOrange » Нед Юли 04, 2004 7:47 pm

[quote="ThEUfO"]

AgentOrange
ti onq deto si mislq ceh si li si ili si onwowa kopelence tedo go tyrdq sa go prebiq ?>??

Аз счупих джама и напсувах лифтаджията! Утре ше ида да набия и жена му.
[/quote]

Хахаххахахах :)))))) Веселба :)
Пояснение за останалите, щото с Ufo-то (стар познат, както се оказа:)) вече се изяснихме:
Горното е писано от мой пиян познат, докопал се до компютъра по време на среднощно запиване :)
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот AgentOrange » Нед Юли 04, 2004 8:16 pm

@Sherman
Не ме интересува чия е вината. Не съм следовател. В случая става въпрос за ДЕЙСТВИЯ, които ги извършва един, и ПОСЛЕДСТВИЯ, които засягат ВСИЧКИ, включително и МЕН. Фактите, за които говориш, са въздух под налягане. ФАКТ е счупеното стъкло; ФАКТ е, че с Deimos вчера трябваше да вкараме в действие най-добрата дипломатичност, на която сме способни, за да изгладим поне малко отношенията с лифтаджиите и да осъществим заплануваното каране (в тази връзка, голямо ЕВАЛА на момчетата, които днес са се обърнали към лифтаджиите по човешки и са им доказали, че не всички колоездачи сме прости лумпени); ФАКТ е, че и вчера, и днес, успявам да проведа съвсем човешки, приятелски, и ТРЕЗВЕН разговор с "вечно пияните" лифтаджии. Така че - МАЙНАТА ИМ на твоите факти. Сигурно ще отбележиш, че съм нервиран, и ще си напълно прав. Това е защото някой ден заради такива изцепки ще отида на лифта, и ще се окаже, че забраната за колоездачи е ФАКТ, и няма да мога да карам. Ще ме прощаваш, но всеки, заради който би могло да ми се провали карането, и заради който ме гледат на кръв лифтаджии и туристи, може да мре в кофите. Това е. Ако не си съгасен - това с кофите важи и за теб.
Айде, баста.
Аватар
AgentOrange

Мнениеот uha_rampage » Нед Юли 04, 2004 8:28 pm

Агенте виж се колко си бесен, колко си агресивен [quote]може да мре в кофите[/quote]
:argue::angfire::dark:
тцтцтц е бива ли така? тцтцтц
Хайде малко всички да се поуспокоим и да кажем дружно "Не на агресията, не на насилието!":banana:
Днес май нещата с "вечно пияните" се уредиха, така че да пием за братската дружба между велосипедисти и лифтаджии :beer:
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот AgentOrange » Нед Юли 04, 2004 8:54 pm

[quote="uha_rampage"]

Агенте виж се колко си бесен, колко си агресивен [quote]може да мре в кофите[/quote]
:argue::angfire::dark:
тцтцтц е бива ли така? тцтцтц
Хайде малко всички да се поуспокоим и да кажем дружно "Не на агресията, не на насилието!":banana:
Днес май нещата с "вечно пияните" се уредиха, така че да пием за братската дружба между велосипедисти и лифтаджии :beer:
[/quote]

Точно пък ти трябва да си по-нисък и от тревата в тази тема. Не беше одавна, когато се хвалеше как си псувал на майка касиерката на Симеоновския...
Аватар
AgentOrange

Мнениеот Sherman » Нед Юли 04, 2004 9:16 pm

[quote="AgentOrange"]

@Sherman
Не ме интересува чия е вината. Не съм следовател. В случая става въпрос за ДЕЙСТВИЯ, които ги извършва един, и ПОСЛЕДСТВИЯ, които засягат ВСИЧКИ, включително и МЕН. Фактите, за които говориш, са въздух под налягане. ФАКТ е счупеното стъкло; ФАКТ е, че с Deimos вчера трябваше да вкараме в действие най-добрата дипломатичност, на която сме способни, за да изгладим поне малко отношенията с лифтаджиите и да осъществим заплануваното каране (в тази връзка, голямо ЕВАЛА на момчетата, които днес са се обърнали към лифтаджиите по човешки и са им доказали, че не всички колоездачи сме прости лумпени); ФАКТ е, че и вчера, и днес, успявам да проведа съвсем човешки, приятелски, и ТРЕЗВЕН разговор с "вечно пияните" лифтаджии. Така че - МАЙНАТА ИМ на твоите факти. Сигурно ще отбележиш, че съм нервиран, и ще си напълно прав. Това е защото някой ден заради такива изцепки ще отида на лифта, и ще се окаже, че забраната за колоездачи е ФАКТ, и няма да мога да карам. Ще ме прощаваш, но всеки, заради който би могло да ми се провали карането, и заради който ме гледат на кръв лифтаджии и туристи, може да мре в кофите. Това е. Ако не си съгасен - това с кофите важи и за теб.
Айде, баста.
[/quote]

сега...разбрал си ме погрешно. не оправдавам чупенето на стъкла и сякакви други вандалщини. не искам да кажа че не си прав в това че го обвиняваш....прав си това поведение не е правилно и разваля отношенията байкъри-лифтаджии....моето мнение е че вината никога не е от едната страна. с мене лифтаджиите на бай кръстьо се даржаха кофти вчера и това също е факт. аз никога не съм споменавал за вечно пияни лифтаджии а че в моя случай беше пиян плешивия. тези дето са на станция драгалевци са супер печени дори много пъти са ме пускали безплатно дори когато им давам билет и при тях винаги е весело за разлика от тези на Бай Кръстьо. са евала че с дружни усилия сте се "сдобрили" с хората и сте оправили кашата...но поне мое лично мнение е че забрана да се качват байкъри на лифта е немислима защото ние правим повече от половината оборот, но е истина че ще ни гледат на кръв и най-лесното което ще прават е да ни бутнат леко седалката при качване и да ни израга отзад седалката.... ми тва е...дано този път си ме разбрал:dunce: аз спирам повече по тая тема защото реагирах малко прибарзано щото им без нервен на тия "горните" ае със здраве
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 04, 2004 9:25 pm

:crazy:Абе тая тема е "болна" бре:crazy:

п.с. Значи те могат да не си мърдат пръста да го подържат лифта,да се тепеме със седалките,ама да не ги псуваме:eek3:Аз питам:А >това< нормалноли е?

п.п.с.
@Агенте,що исползваш чужди лафове;) цитат:"Айде, баста.":D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 04, 2004 9:44 pm

[quote="AgentOrange"]

[quote="ThEUfO"]

AgentOrange
ti onq deto si mislq ceh si li si ili si onwowa kopelence tedo go tyrdq sa go prebiq ?>??

Аз счупих джама и напсувах лифтаджията! Утре ше ида да набия и жена му.
[/quote]

Хахаххахахах :)))))) Веселба :)
Пояснение за останалите, щото с Ufo-то (стар познат, както се оказа:)) вече се изяснихме:
Горното е писано от мой пиян познат, докопал се до компютъра по време на среднощно запиване :)
[/quote]

Е тогава ти се извинявам! (всъщност бая се почудих на написаното :))
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 04, 2004 9:53 pm

най-изпърво докато не съм забравил
@Деймос- тва което написах беше провокирано от постовете ви с агента по отношение на "Шърман"-а... няма значение вече, не съм искал да се караме, просто ми се стори че го "нападате" :)
както и да е :)
а сИга другото
@всите момци заедно
не знам дали забелязахте, ама както обикновенно започнаха да се приписват погрешно изказвания на хора, които не са казали това, за което ги цитират и т.н. както стана преди известно време в една друга тема за едно сАстезание :)
и пак няква тема със скандали всички едва ли не се хванаха за гушите като че ли кой знае кво е станало... :)
а, м/у другото "Агенте"- като почерпиш с много бира този, който залови жив или мъртъв "ВЕЛОВАНДАЛА"- заснеми събитието за да не останат думите ти без покритие :) (уааа полудявам и изпростявам)

благодарА за (не)вниманието:o)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот uha_rampage » Нед Юли 04, 2004 11:53 pm

Агенте, агенте... май не схващаш много мойте шигички, така че предлагам повече с теб да не си комуникираме по какъвто и да е начин ЯСЕН ЛИ СЪМ?!?:crazy:
Маншон - ако още веднъж кажеш нещо за майка ми ще те намеря и ще ти завра бохера, там дето слънце не огрява! РАЗБРА ЛИ МЕ БРЕ! Ще викна момчетата с Г-класите!

Уф нещо много съм се изнервил днеска, добре че пребих двама лифтаджии и напсувах десетина туриста. Ми така де как ше викат "пази се!!!" На мене ли ше ми викат да се пазя? Аз ли да се пазя бре? М... им да ... пр....!
...факърз...
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Deimos » Пон Юли 05, 2004 12:22 am

@MAN6

ОК, мерси за разяснението :)
mtb stratiev com
Deimos

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Пон Юли 05, 2004 1:14 am

[quote="uha_rampage"]
Маншон - ако още веднъж кажеш нещо за майка ми ще те намеря и ще ти завра бохера, там дето слънце не огрява! РАЗБРА ЛИ МЕ БРЕ! Ще викна момчетата с Г-класите!
[/quote]

Че къде е казал нещо за майка ти, та го заплашваш толкоз? :?:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот M1010X » Пон Юли 05, 2004 8:48 am

еее, любо. ташаци бе :8D:
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот MAN6 » Пон Юли 05, 2004 9:25 am

[quote="Admin"]

[quote="uha_rampage"]
[/quote]

Че къде е казал нещо за майка ти, та го заплашваш толкоз? :?:
[/quote]

не бе не съм, ама сега ще го кажа (директно към майка му)
глеам те сега, хубава жУна си, няколко килца, защо така те плааашат,
чакам те, ела, на мъжкото ми рамо- при бате жаго знааааай, че всичко е ГОЛЯМО :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Windstream » Пон Юли 05, 2004 9:43 pm

Издирвания байкър се намери, моля прочетете [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2136]тази[/url] тема и отговаряйте в нея.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Предишна

Назад към Архив