от Sherman » Нед Юли 04, 2004 9:16 pm
[quote="AgentOrange"]
@Sherman
Не ме интересува чия е вината. Не съм следовател. В случая става въпрос за ДЕЙСТВИЯ, които ги извършва един, и ПОСЛЕДСТВИЯ, които засягат ВСИЧКИ, включително и МЕН. Фактите, за които говориш, са въздух под налягане. ФАКТ е счупеното стъкло; ФАКТ е, че с Deimos вчера трябваше да вкараме в действие най-добрата дипломатичност, на която сме способни, за да изгладим поне малко отношенията с лифтаджиите и да осъществим заплануваното каране (в тази връзка, голямо ЕВАЛА на момчетата, които днес са се обърнали към лифтаджиите по човешки и са им доказали, че не всички колоездачи сме прости лумпени); ФАКТ е, че и вчера, и днес, успявам да проведа съвсем човешки, приятелски, и ТРЕЗВЕН разговор с "вечно пияните" лифтаджии. Така че - МАЙНАТА ИМ на твоите факти. Сигурно ще отбележиш, че съм нервиран, и ще си напълно прав. Това е защото някой ден заради такива изцепки ще отида на лифта, и ще се окаже, че забраната за колоездачи е ФАКТ, и няма да мога да карам. Ще ме прощаваш, но всеки, заради който би могло да ми се провали карането, и заради който ме гледат на кръв лифтаджии и туристи, може да мре в кофите. Това е. Ако не си съгасен - това с кофите важи и за теб.
Айде, баста.
[/quote]
сега...разбрал си ме погрешно. не оправдавам чупенето на стъкла и сякакви други вандалщини. не искам да кажа че не си прав в това че го обвиняваш....прав си това поведение не е правилно и разваля отношенията байкъри-лифтаджии....моето мнение е че вината никога не е от едната страна. с мене лифтаджиите на бай кръстьо се даржаха кофти вчера и това също е факт. аз никога не съм споменавал за вечно пияни лифтаджии а че в моя случай беше пиян плешивия. тези дето са на станция драгалевци са супер печени дори много пъти са ме пускали безплатно дори когато им давам билет и при тях винаги е весело за разлика от тези на Бай Кръстьо. са евала че с дружни усилия сте се "сдобрили" с хората и сте оправили кашата...но поне мое лично мнение е че забрана да се качват байкъри на лифта е немислима защото ние правим повече от половината оборот, но е истина че ще ни гледат на кръв и най-лесното което ще прават е да ни бутнат леко седалката при качване и да ни израга отзад седалката.... ми тва е...дано този път си ме разбрал:dunce: аз спирам повече по тая тема защото реагирах малко прибарзано щото им без нервен на тия "горните" ае със здраве
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене