В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
Мойто цяло лято кисна на балкона, и сега се чудя ако зимата пак е там.. да не му стане нещо?
Имате ли някакви идеи?
Мисля да го закача на стената над леглото си зимата ама майката ше каже и става кофти.
Имате ли предложения?
Моляказвайте, че зимата иде!
По какъв начин да го закрепя, че да не зима много място и майката да не вика А мисля да подложа две малки рафтчета на двете гуми и за рамката с верига да го закача на стената, предполагам схвана Така е направено в Велос-а (магазин във Варна)
Аха.. е да ама не ми се дават кинти за стойка, по добре тез пари дето ще го дам за стойката да събера още малко и да сменя вилката Също мисля да закача байка за стената чрез 2 закачалки за рамката, едната отпред да хваща рамката а друката отзаде към седалката
Аха.. е да ама не ми се дават кинти за стойка, по добре тез пари дето ще го дам за стойката да събера още малко и да сменя вилката Също мисля да закача байка за стената чрез 2 закачалки за рамката, едната отпред да хваща рамката а друката отзаде към седалката [/quote]
слагаш зимни гуми и калници и КАРАШ.
и, естествено, чистиш и смазваш след ВСЯКО каране. спускал ли си се по зимна писта с колело?
аз мисля да пробвам тази зима
и, естествено, чистиш и смазваш след ВСЯКО каране. спускал ли си се по зимна писта с колело?
аз мисля да пробвам тази зима [/quote]
аз мисля да пробвам тази зима [/quote]
E.. то и аз съм навит, ама тука в Варна такива писти няма, иначе съм карал в сняг ама с обикновенни гуми Таз зима ако има сняг пак ще карам;)
Мисля да го закача на стената над леглото...[/quote]
А какво ще кажеш за хоризонтално под леглото? Един приятел така си държеше неговото зверче в стаята в блок 13 на Студентски град (който е учил в ТУ знае колко са големи). Разбира се зависи колко ти е високо леглото, но 80см просвет между него и пода би трябвало да ти дадат съвсем прилично място за складиране на байк. Иначе аз моите танкове си ги държа в хола до стената (само че обърнати един спрямо друг), на 80х220см спокойно си се вместват два броя.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw!
Aбе тва за леглото е доста добра идея!
Ама не събира ли малко прах?
Като се чисти малко неудобно става.
Пък и при мен разтоянието под леглото е 25-27см някъде (Една моя педя), не че няма да може да влезе, ама трябва да кривя кормилото и да завия педалите да ибратно, и ако ми потрябва да го карам ще трябва преди да изляза да се занимавам с оправяне на кормило и педали.
Иначе идеята е наистина много добра, не се бях сещал за това преди!
На 25см няма да е добре, всяко развиване и завиване на болтовете съсипва резбите (особено в алуминиеви компоненти като лапата и курбелите). Или си вдигни леглото, или си изпразни гардероба
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw!
Аз направих 2 дупки в стената на около 2м височина, набих в тях дебели арматурни железе и ги облицовах, за да не дрскат рамката. Сега имам 2 колела закачени на стената и ползвам мястото под тях като склад за част и т.н.
Аз направих 2 дупки в стената на около 2м височина, набих в тях дебели арматурни железе и ги облицовах, за да не дрскат рамката. Сега имам 2 колела закачени на стената и ползвам мястото под тях като склад за част и т.н.
[/quote]
Да ама при мен проблема е, че стената на която мисля да закача колелото е точно над леглото което спя..
Аз моето колело го държа на закрит балкон. През зимата може би ще го сложа в стаята ми до гардероба. М/у него и стената има малко място, точно колкото да дигна предната гума и то да влезе. Заема много малко място. Единственото гадно е, когато колелото е кално/мокро. Тогава май няма да става в стаята.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever. Brandon Fairclough