loctite

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

loctite

Мнениеот barbarossa » Вто Окт 05, 2004 7:47 pm

днес бях в PRAKTIKER и там на щанда за вело мото авто принадлежности имаше всякакви мазила лепила локтайд... понеже преди време някой питаше от къде може да си купи локтайд еди кой си номер... ето там има:-) дано да съм полезен:I
Аватар
barbarossa

Рейтинг: 1700

Мнениеот Lubo » Сря Окт 06, 2004 9:16 am

Мерси много. Аз питах, но вече си купих и за сега съм много доволен :)
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот jokata » Сря Окт 06, 2004 9:41 am

И аз благодаря за информацията.
М/у другото и аз ходих наскоро, но не можах да реша кое от всичките намиращи се там спрейове и други бълвочи за смазване е най-подходящо? Дайте някаква идея - става дума за веригата. А, и евентуално за BB... Конкретна марка не помня, щото досега не съм се занимавал с такава дейност, но вече ми е време. :I

Благодаря. :)
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот KiZZo » Сря Окт 06, 2004 12:05 pm

Има ги също и в Bricolage на авто щанда. Аз лично си купих Loctite 248 за резба - малко по-скъпо е, но е по-удобно за употреба защото не е течно, а полутвърдо и се маже. Има и силиконов спрей на Motip, за който bikerider беше писал че е хубав, аз също си купих и съм доволен.
KiZZo

Назад към Архив