[quote="Kekemora"]
[quote="jivkonik"]
А какво стана с Ekaterina Chernova - казаха, че е закарана в болница след финала? Аз я видях на тренировката падна под лифта, но не беше много неприятно поне видимо. После какво се е случило?:I
[/quote]
[color=navy][b]...защото най-добре знам, какво се случи с нея. По време на тренировката подането под лифта на "коварните камани" беше само началото. След още няколко грациозни премятания следваше това на излизането от улея - скока я подхвърли с надценка и изпускайки педалите още във въздуха, тя каца в/у задната гума и се влачи така няколко mm. Не си спомням дали имаше и удар с десния педал, но се усети болка най-вече м/у самите бутове

.
Горе преди старта, вълнието притиска пикучния й мехур, и сваляйки дайнезето тя забелязва открита рана. Първата й мисъл при гледката беше "Jesus, излезнали са ми червата" - на това приличаше (явно моментния шок е оказал влияние на осезаемите възприятия). Накрая се оказа, че са само разкъсани тъкани и връзки (с порция месо и сланина). Всъщност досега нищо подобно не я е сполетявало, затова в началото й се стори нещо фатално - хич не е така.
Праснаха й 3 шева в Пирогов (тук искам да отбележа, че даже лекаря знаеше за това състезание) и сега е съвсем ОК.
Ще й предам, че някой непознат се е поинтересувал от физическото й състояние.
Фенкс вери мач!
P.S. Тече кръв, тече гной...ама Keka си е пак гееерой хахах[/b][/color]
[/quote]
Ето именно в подобни извънредно редки и все по-оредяващи случаи като този си спомням репликата на един забравен герой в един забравен съветски филм:
[b]"НЕ ЖЕНА, ПРИЯТЕЛЮ, А ШЕСТЦЕВЕН МИНОМЕТ!"[/b]
Шапка Ви свалям госпожице!