Вярно ли е, че:

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 12:27 am

[quote="did"]
Извод: Тва дали ще променят или няма да променят закона не е най-важното, по-важно е да спрат умниците от РПУ-тата да си мислят, че като се занимават със семки ще променят нещо.
[/quote]

Ама нали точно за това иде реч - пак ще борим организираната престъпност чрез статистика. Колко му е да се лепнат още един тон прегрешения на някой нещастник сгазил лука. Механизма е вече почти Закон. Кой и как ще спре някой посран сержант от N-то РПУ дето и гащите не може да си върже да се изкара пръв борец срещу МУТРИТЕ?
Ми ей на примери - сам Негово Височество Софийския кмет БибиБоби е първи борец-статистик.
Как си представяш те сами ей така да спрат да се занимават със семки? Ми нали точно от това имат изгода - да представят семките за организатори. Вече почти им дадоха дори ЗАКОНЕН начин да го правят. Кой е луд да търчи след мутри и да рискува живот и семейство, като може да олепи някое келеме дето продава трева на улицата за пръв наркотрафикант и да се бие в гърдите по вестниците? Резултата е ясен - големите мутри , които държат деПутки на заплатка да им гласувкат точно удобни за ПРЕСТЪПНОСТТА закони ще си останат порядъчни бизнесмени дори в ЕС.
Тва не е закон против престъпността, това на практика е закон ЗА престъпността. ЕС иска само статистика, това и ще получи...

Който мисли, че може да ме опровергае да дава аргументи...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пет Яну 20, 2006 12:40 am

[quote="bikerider"]

Нищо ново не ми казваш за съжаление, само дето аз съм от "лошите" хора, които мислят, че това се прави съвсем целенасочено. Прецеденти - да ги ринеш с лопата...
[/quote]

Да, и аз мисля, че в много от случаите е така. Липсата на ясно правила позволява като има гаф да няма виновни - всеки е дествал по правилната за него законова уредба. Макар че, напоследък просто ме шокираха някои неща, които се случиха, но няма да задълбавам, щото не искам да си развалям късната вечер, и без туй вече по три пъти на ден чувам нещо, дето да ми докара черни мисли... Лека нощ на всички! :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот pes » Пет Яну 20, 2006 12:54 am

Недей така Бат Бойко Дениров ша ни спаси от коруцията бе, ше му дават всичко на него, и софиянци ще оправи, предимно отзад и по банков път, ще хване бездомните кучета "едно по едно" и ще ги запълни тия дупки!
На последните избори кажете за кой да гласувам:
Батето 2 е силен като бик почти толква умен, а Юлито пък е толкова мъжесвена...
Повечето от това, което знаем за човека, се дължи на изследванията на сладкия грах и един вид винени мушици.
pes

Рейтинг: 1200

Мнениеот shaggy86 » Пет Яну 20, 2006 3:46 am

[quote="bikerider"]

Който мисли, че може да ме опровергае да дава аргументи...
[/quote]

за жалост си напълно прав

:bawling:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот RaveUnit » Пет Яну 20, 2006 3:47 am

Гласувай за кмета на Сидней ! Много, много искам да гласувам точно за този мил човек ...
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Предишна

Назад към Други