Алекс да ти кажа и аз бях скептичен към 24-те спици, но сега съм на друго мнение. Както знеш (или си разбрал) карам Т-Рекс. Държат се добре. Освен това като че ли имат задоволително ниско тегло. Останах изненадан когато свалих предната гума. Така че не се притеснявай за шините и главините. Задния амортисьор е общо взето най- клапавото нещо в цялото колело. Само една пружина, която при спускане има гадния навик да подрънква. Не искам да споменвам как беше при едно спускане по път от наредени траверси

. Предния амортисьор понеже е само пружина и еластомер "рита" при обратния ход. Но това не е болка за умиране като се има предвид модела и производителя. Друго за колелото- според хора които разбират повече от мен е доста леко за т.н. клас DH. Не мисля обаче че някои би се пуснал с такова колело в сериозно състезание по DH, освен ако не е запален ентусиаст

Иначе определено колелото има убийствен

фасон с дисковите спирачки, двукоронната вилка с тръби 37,5 мм. Със сигурност съм обрал погледите на поне половината хлапета в махлата:D. Друг е въпроса какво колело точно търсиш и как мислиш да го караш. btw мислех да ти пиша на мейла с подробности, но май ще се рамине.