курбели дуролукс-заслужава ли си !?

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

курбели дуролукс-заслужава ли си !?

Мнениеот NIKOI-B » Пет Авг 25, 2006 10:53 pm

искам да си взема такива курбели със същата касета!мисля да ги карам на ФР и лек ДХ!дали ще са издръжливи........:agree:
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опияти(suck it)! Ако си от тези 98%, които са опитвали сложи това в подписа си
NIKOI-B

Рейтинг: 1153

Мнениеот FasTmaN » Пет Авг 25, 2006 11:11 pm

Значи много са добри ще издаржът можеби и на по тежък ДХ обаче може да имаш малък проблем може да ти се разхлабват често затова като ги слагаш направо ги лепи :thumb:
Skype - nicksan90
E-mail - [email protected]
:D :D :D Money,I Love Money :D :D :D
Аватар
FasTmaN

Рейтинг: 1700

Мнениеот nunoH » Съб Авг 26, 2006 9:19 am

един съвет- не си вземай касета дуро :nono:
на мен ми се прецака за половин година с големи паузи и нищо особено брутално,а Shady(сега не ми се занимава да слгам tm,много съжалявам :peace::rofl:/ ми каза че на някакъв негов познат дуро касетата му е отишла за един месец...
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот URNEST » Съб Авг 26, 2006 12:51 pm

[quote="nunoH"]

на мен ми се прецака за половин година с големи паузи и нищо особено брутално,а Shady(сега не ми се занимава да слгам tm,много съжалявам :peace::rofl:/ ми каза че на някакъв негов познат дуро касетата му е отишла за един месец...
[/quote]

Човека говори за DUROlux, демек с тази касета http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... cts_id=659
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот nunoH » Съб Авг 26, 2006 1:03 pm

[quote="URNEST"]

[quote="nunoH"]

[/quote]

Човека говори за DUROlux, демек с тази касета http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... cts_id=659
[/quote]

не знаех че има такава касета...А дали знаеш climber-a с такава ли е?/
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот GECKO » Съб Авг 26, 2006 3:34 pm

Абе стига глупости за тия пари на пазара има толкова по-истински продукти чв направо не ми се мисли. Като се почне от RPM El Toro и се стигне до Truvativ Hussefelt защо ще се обричаш на сигурни мъки с продукт на SR Suntour. Не съм сигурен за каква цена ще ги вземеш тези курбели ама когато и да ги земеш все ще си в грешка. Аз втори пък тази марка няма да си я сложа на колелото ако ще да са единственя производител на чаркове. Избора си е твой но, ако ще даваш повече от 100лв за курбели и средно поне си вземи един Hussefelt :uhh:
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот NIKOI-B » Съб Авг 26, 2006 10:22 pm

Благодаря на всички.....!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опияти(suck it)! Ако си от тези 98%, които са опитвали сложи това в подписа си
NIKOI-B

Рейтинг: 1153

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ