predvaritelno se izviniavam za latinicata, no na toia komp nema flex type.
taka- taka. za kvo ide re4?!?
nastoiashtia topic e rezultat ot tova 4e mi pisna da pravia kompromisi, i da kupuvam 4asti koito znam, 4e niama da mi svur6at rabota, no poradi lipsa na sredstva-si kupuvam:)
ima wrutka pri koiato moje da se pazaruvat nai -tursenite 4asti - truvativ, avid, sram, rock shox, ram na okolo -30%. kak?
ram - ht2=999lw
ram - ht2-sgloben na 4asti /po nai-niskite ceni ot internet, koito sum nameril/=1500lv
koef.1.5 1500 / 999 =1.5
t.e. vilka J3-259 lw = 172lw 259/1.5 =172
spira4ki BB5 - 270lw = 180lw
ili taka izglejdat cenite pri eventualno zakupuvane na cial baik ot niakolko 4oveka.
vsiaka cena ot magazina sa deli na polu4eniq koeficient /v slu4eq 1.5/.
pri po skupite modeli koeficienta stiga 1.6 - 1.61. t.e. cenite shte budat oshte po-niski.
j3=259/1.6=161.88 lw
ako ima naviti za partiq nomera e -opredelqme edna data za sledvashtia mesec /10-i primerno/ vseki zaqwqwa kvo iska, otivame v nekoi magazin deto ima ramove i pazaruvame.
ofertata ne e ednokratna. moje i vseki mesec da se vzima po edno oborotno kolelo, kato opredeliashtoto neshto v slu4eia e tova kakva ramka se tursi. moje susto taka da se pazaruvat i po skupi 4asti, no razlikata v cenata niama da polzva namalenie.
gledah i modelite na drugi proizwoditeli, no opredeleno ne me zaintriguvaha, kato 4asti, montaz i cena.
tova ne e raklama na ram, dori naprotiv. po tozi na4in izpukvat ogromnite nedcenki na 4astite na drebno.
tova e edna realna potrebitelska vuzmoznost,koqto shte pokaze i tova 4e ponqkoga i v pazara na mtb-to letiat dosta naduti oferti.
taka. na4i s toia topik sondiram mnenieto Vi i mi e interesno kakvo mislite, kakto i ima li zainteresovani. i ako da -za kakvo?
na purvo vreme az ska4am na kurbel i kaseta. navit sum susto za cial montaz sram. a puk po-natatuk sum navitak da otnesa i edna ramka.
po-podrobno opisanie na 4astite i senite po-koito sum gi smiatal po-natatuka ako ima interes.