от Metal_Psycho » Пон Май 10, 2004 10:45 pm
[quote="F1-MAN"]
[quote="hlebarka"]
Неее, ten е обикновената, а hi-ten е подсилена(закалена), според мен човека не се бъзика, карам същото колело от години - страхотна машина
[/quote]
Някъде тук го бях чел, обаче не мога да намеря статията, мисля че беше за недъзите на евтините велосипеди. Но го казах също и защото това го пише и на почти всички доста по-евтини колела от Columbia.
Помислих си че се бъзика, защото колелото е далеч от това, което каза. Може и да издържи планинското каране, но в никакъв случай не е невероятно, а и Sram 3.0 е далеч от най-висок клас компоненти, също се съмнявам че Logan-а има някаво маслено смекчаване.
[/quote]
[size=167][color=red][b]===>?WTF?<===[/b][/color][/size]
Kakvo vaob6te raziskvate tva be!?!?Siadaite i se smeite be,tuka nema kakvo da se rasiskva niakolko stranici be,samo div hilej[:p][:p][:p][:p][:p][:p][:p]
........Am i mad?What am i?could this be the [b]HOLE[/b]?The darknes was everywere...and it was then when i saw [b]it[/b]!!!It was laughing at me,pointing at me,it was.....
Shit,fuck,bitck and so on...............ade stiga tolkova pulnej,4e nekoi 6te re4e,4e sum Psycho heeeehahahaha
-Abe tupak,kvo ne6to ti mene psyhopat li me nari4a6 be,a?
-Ami...da!6to problem li vide be....dupeee!?
-A ne,az prosto da znam,na koi da mu prusna svinkteru,ne za drug.
-A,ok.6tom za tova stava duma zna4i da se prigotva da se oserem,nali taka?
-Ne we milo,samo malko vazalin zemi,to e dostatu4no.
-Eee,nestava,trebe si i shit.
-Ema siga na shit li 6te si govorim?!
-Mi 6to ne?I s tova li problem vide?!
-Abe pileee?
-Abe ti da ti nabiem matricata u duparata li sika6 be?
-Elate pove4e!
-Kai go o6te vednuj i 6ti 64upim glavata.
-Kade ia vide pa taz glava be?
-Mi toz pupe6 otogre kakvo da e?
-No ideа?
-..........................................no comment za tvor4eskoto otklonenie,no da otbeleja,nema ni6to ob6to s labilnoto mi spihi4esko sustoianie.(To4ka)