Jabsco написа:И на мен ми харесва филмчето, като изключим гадната светлина на разни места, а кучето дето гони е много добър елемент.Придава някаква напрегнатост на клипчетов стил Късай Рекси!
А в Щутгард ли е снимано?
vanioo написа:Karane ne se pravi s golemi vilki, a s has i opit!
Aide sas zdrave!
Teodor40 написа:Не казвам, че е лошо филмчето. Само тези претенции за #1 не ми харесват понеже не са подкрепени с медали. Не друго![]()
Аз лично карам всеки удобен момент и смея да твърдя, че и желание имам и напредък все неща които съм доказал на хората около мен
Teodor40 написа:Не казвам, че е лошо филмчето. Само тези претенции за #1 не ми харесват понеже не са подкрепени с медали. Не друго![]()
Аз лично карам всеки удобен момент и смея да твърдя, че и желание имам и напредък все неща които съм доказал на хората около мен
Admin написа:@vanioo и qwer
Момчета, не ви познавам лично (макар че Иван едно време го гледах със затаен дъх по състезанията), но ще ви помоля ако има начин да намерите някаква кирилица за писане във форума. Знам, че не сте в България и заради това пишете на латиница, знам че мненията ви са много интересни и съдържателни и затова не съм ги изсветлил още (както е по правилата на форума), ама няма да мога да правя изключения до безкрай, дори и да ми се иска![]()
Besen na Kolelo написа:я някой да ме светне как се казва песничката![]()
Иначе клипчето не е лошо![]()
бравос
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Sprinter и 350 госта