Разбира се, тази препоръка е маловажна и при цялостна смяна на skin-а може да стане и безпочвена.

В бъдеще със сигурност ще има поне няколко различни стила, като всеки ще може да си избере какъв да ползва. Тъй като добавянето и модифицирането им не е чак толкова сложно, възнамерявам аз да се заема с него, за да не занимавам кадърните "форумни духове" с глупости. Само че, за да мога да направя нещата както трябва, първо имам малко да понауча туй онуй
 В бъдеще със сигурност ще има поне няколко различни стила, като всеки ще може да си избере какъв да ползва. Тъй като добавянето и модифицирането им не е чак толкова сложно, възнамерявам аз да се заема с него, за да не занимавам кадърните "форумни духове" с глупости. Само че, за да мога да направя нещата както трябва, първо имам малко да понауча туй онуй  

..
 .. 

drdre написа:Мисля обаче, че бутони на английски няма да затрудни някой.. Едва ли сме толкова необразовани..

mih написа:drdre написа:Мисля обаче, че бутони на английски няма да затрудни някой.. Едва ли сме толкова необразовани..
само дето става дума не за необразованост, а за народностна принадлежност

) не съм намерил един кусур на форума.
 ) не съм намерил един кусур на форума.  Ма знам ли, аз съм пристрастен. Ама имам едно проблемче - аватарът ми от предния форум го няма там, а аз не знам къде да си го търся пак, при положение, че проклетият файл се казва 1110635011140.jpg...
 Ма знам ли, аз съм пристрастен. Ама имам едно проблемче - аватарът ми от предния форум го няма там, а аз не знам къде да си го търся пак, при положение, че проклетият файл се казва 1110635011140.jpg... 

bluskanie написа:Nema kirilizator!

Предполагам, че проблемът е при тях,  не в смия линк.
 Предполагам, че проблемът е при тях,  не в смия линк. 

Admin написа: форумът е на UTF-8

, така че влизаме в новата година с две важни допълнения към новия форум:
 , така че влизаме в новата година с две важни допълнения към новия форум:

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта