яке Killtec

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

яке Killtec

Мнениеот Гост » Чет Дек 28, 2006 11:25 am

Какво ви е мнението за якетата Killtech, мисля да взема едно такова - да става за ски, байк и т.н.
Води се дишащо с 3000мм воден стълб за 24 часа.

Някой имал ли е нещо на Killtec и какви са му впечатленията от тази марка?
Гост

Мнениеот Redhat » Чет Дек 28, 2006 12:59 pm

Впечатлението ми за марката като цяло е - евтини, качествени, но за сметка на това грозни.

Аз съм имал кецове.
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Чет Дек 28, 2006 1:14 pm

Специално това яке има добър дизайн, но инфото в нета е мн оскъдно като Reveiw-та и т.н.

Като цяло доста хора споделят мнението, че са здрави и качествени продуктите им.
Гост

Мнениеот Admin » Чет Дек 28, 2006 3:19 pm

Моят опит с Killtec (но най-вече обувки) e, че са евтини и с добро качество, но все пак не твърде издръжливи. С други думи, съотношението цена/качество е добро, но продуктите им не са от най-висок клас, определено. Доволен съм, стават за случаите, когато не достигат пари за най-доброто ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот nunoH » Чет Дек 28, 2006 11:11 pm

сега са излезнали някой якета на 686 сравнително евтини по около 200лева, но са жестоки :agree:
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот Гост » Пет Дек 29, 2006 10:37 am

Ами разгледах ги якетата на 686 и единственото в този ценови диапазон е модела D&D - 250лв, но някак си не съм впечатлен-естествено има и други модели, но не са ми по джоба.
http://www.peterglenn.com/pglenn/produc ... 5&px_id=8&

ПО всяка вероятност днес ще мина да го взема killtec-a
мерси за коментарите :agree:
Гост

Мнениеот nunoH » Пет Дек 29, 2006 1:17 pm

Etaniel написа:Ами разгледах ги якетата на 686 и единственото в този ценови диапазон е модела D&D - 250лв, но някак си не съм впечатлен-естествено има и други модели, но не са ми по джоба.
http://www.peterglenn.com/pglenn/produc ... 5&px_id=8&

ПО всяка вероятност днес ще мина да го взема killtec-a
мерси за коментарите :agree:

аз гледах и Ace king
Изображение
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот spinsession » Съб Дек 30, 2006 10:40 am

За тези пари би било много по-разумно да разгледаш колекцията на DIEL! И материите и изработката им е на много високо ниво!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот Гост » Съб Дек 30, 2006 11:05 am

Вече си взех якето - първите впечатления ми са че е мн. добро. Днес го тествах и с байка и на този студ се държеше отлично.

Относно DIEL, не знам дали ти имаш такова яке или избощо си пробвал някой от продуктите им, но впечатленията за тях не са ми изобщо положителни.

Имах малка раничка DIEL и се оказа пълен боклук, след това си купих на Tashev (Rock Eagle 30 - Cordura) и тя се оказа много по-здрава и устойчива.
Бях си взел и преди години тяхно сноуборд яке, което изпускаше някаква боя и ми скапа няколко блузи + самото яке уж се водеше висок клас, но си пропускаше обилно количество вода.

Повече няма да направя грешка да си купя каквато и да е тяхна стока!

Тъй и тъй съм тръгнал да пиша - мога да дам и още един съвет - този път относно маратонки Timberland - бях си купил едни (на тях пише Montain Athletics )за около 200лв. от магазина им в ЦУМ и ми издържаха точно едно лято, като на същото натоварване старите ми NIKE издържаха 4 години.

Да се надяваме, че поне този път не съм направил грешка :).
Гост

Мнениеот TOYAGA » Съб Дек 30, 2006 11:37 am

Etaniel написа:... мога да дам и още един съвет - този път относно маратонки Timberland - бях си купил едни (на тях пише Montain Athletics )за около 200лв. от магазина им в ЦУМ и ми издържаха точно едно лято, като на същото натоварване старите ми NIKE издържаха 4 години.

Хм... Приликите и разликите между продуктите с марка Mountain Athletics (междувременно закрита, доколкото ми е известно) и марка Timberland са подобни на тези между продуктите с марка Ford и марка Аston Martin... Моят съвет е да се насочвате към продуктите на Timberland винаги, когато можете да си го позволите.

BTW, кaкво е NIKE?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Гост » Съб Дек 30, 2006 11:49 am

А как ще обясниш че на всякъде по тях пише Timberland, ako не са Timberland ? Според мен Montain Athletics се води някакъв тяхен модел ама хайде... A относно цената - като ги взимах и в USA същите бяха на приблизително същата цена.
Гост

Мнениеот TOYAGA » Съб Дек 30, 2006 11:58 am

Etaniel написа:А как ще обясниш че на всякъде по тях пише Timberland, ako не са Timberland ?

Посочи къде съм казал, че не са Timberland.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bikerider » Съб Дек 30, 2006 12:10 pm

Скиорско/спортно зимно яке McKinley

Aquamax 5.4 - 5000mm, 4000gr/24h, Thermosoft insulation, всички шевове са защитени, отдушници под мишниците, махаща се качулка, всевъзможните стандартни джобове за зимни спортове, и.т.н

MALL of Sofia / InterSport - 160-180лв.

Не знам дали е "оригинално" (каквото и да значи това в 21 век), но определено е супер качествено и съм много доволен за тези пари.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ