Аз си зимам:
1.Гума вутрешна
2.Помпичка
3.Наи важното хапване пииване

4.Фотото задалжително

Помпа колче тва е мноо якоFasTmaN написа:Помпата само тежи и пречи ...
http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... cts_id=876![]()
Аз съм с такова и съм много доволен иначе друго освен инструменти не си носа
FasTmaN написа:Помпата само тежи и пречи ...
http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... cts_id=876![]()
Аз съм с такова и съм много доволен иначе друго освен инструменти не си носа
твоят вариант маи е наи добриятsharky написа:Аз пък без портмоне, телефон и ключове от нас не излизам. Като се развозвам из квартала си зимам тулчето, като хода на планина повечето случаи не се готва много специално, щото сам свикнал да импровизирамИначе доскоро си носех резервно ухо за мойта скромна ф-петичка, че се чупат от нищо и от всичко едновременно. Помпи и вътрешни гуми не нося, щото двуслойния максис нема пукане! Храна и такива работи си купувам или се наяждам преди карането, щото не виждам смисъл да ги нося с мене, освен ако не съм тръгнал през неква си планинска верига дето не са стъпвали хора от хиляди годиним, ама тва не се елучва често
Каската и наколенките са задължителни! По-добре да се карам внимателно, за да можа да се кара пак на другия ден. Както казва един приятел - по-добре 5 минути по-късно, отколкото 30 години по-рано!
koned написа:sharky.
Какви са тези двуслойни гуми, които нямат пукане? Предполагам, че се шегуваш, но когато става въпрос за гуми съм готов да се хвана на всякаква въдица.
airborneone написа:koned написа:sharky.
Какви са тези двуслойни гуми, които нямат пукане? Предполагам, че се шегуваш, но когато става въпрос за гуми съм готов да се хвана на всякаква въдица.
2ply гуми , двойностенни, по-здрави са , доста по-тежки и цената е по-висока. Вярно е че помагат и по-трудно се прищипват вътрешните т.е. по- малко пукаш гуми.
НО по въпроса за това, че никога не можеш да спукаш вътрешна с тях, може да се поспори. От лепенки и/или вътрешна винаги има нужда.
Teodor40 написа:@boi4ka, следващият път напиши какво не носишКалорични храни! Брутално!
BikeArea написа:Иначе насериозно:
малко сухи дрехи, помпа, гума с лепенки, комплект имбусни ключове, пособие за демонтиране на външна гума (щанги или други), нож и калорична храна с малък обем (марсчета, сусамки, вафли, кроасани... не всички, разбира се)
каска, фотоапарат, телефон, пари, ключ от вкъщи... тези да не ги изреждам
boi4ka написа:Teodor40 написа:@boi4ka, следващият път напиши какво не носишКалорични храни! Брутално!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта