очила

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

очила

Мнениеот Stuny » Вто Дек 26, 2006 8:46 am

Знам че темата е разисквана , изчетох каквото намерих във форума , но питам пак с надежда да получа по актуална информация.
На пръв поглед се спрях на Shimano Furio. Не намерих нито едно мнение на притежател на очила шимано, надявам се вече има кой да сподели впечатления , може и да не е за конкретния модел.
И другия въпрос , ако някой си е търсил скоро очила , да сподели къде какво има , промоции , добри оферти.
За сега съм се насочил към очила със сменяеми плаки. Готов съм да отделя максимум 100лв(за очила + кутийка) , но ако има по-евтин вариант е за предпочитане. Мисля да ги ползвам винаги , нагоре , надолу , с каска , с шлем , всички сезони, а и без колело , но това е с по-нисък приоритет.
Stuny

Рейтинг: 2000

Мнениеот GECKO » Вто Дек 26, 2006 12:01 pm

Ммм аз си взех Furio и останах доволен като за слънчеви очила, направи ми впечатление, че дори и прозрачнте плаки пазят от отблясъци например от фарове като карам нощем, арни са и са ми удобни на голямата тиква (за разлика от Nova-та например)
Аватар
GECKO

Мнениеот Isidor » Вто Дек 26, 2006 3:34 pm

:offtopic: :offtopic: Странно, админа как не ти е заключил темата, защото си искал по-актуална информация за нещо, което го има в ЧЗВ. Аз търсих по-актуална информация за F6 ама ми я заключи :angfire:
Нищо чудно да изтрие този пост :)
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот F1-MAN » Вто Дек 26, 2006 3:45 pm

Isidor написа::offtopic: :offtopic: Странно, админа как не ти е заключил темата, защото си искал по-актуална информация за нещо, което го има в ЧЗВ. Аз търсих по-актуална информация за F6 ама ми я заключи :angfire:
Нищо чудно да изтрие този пост :)

:offtopic:
Нужно ли е да ти се казва, че Admin ти е заключил темата, защото има създена важна тема за Drag F6, в която да се пишат въпроси за него, а не да се създават хиляда нови теми. Дал ти е и линк, който не е от ЧЗВ, ами от темата, която си стои в Продукт консулт, ама кой да гледа...
Edit: Най-отгоре в Продукт консулт стои тема с връзки към важните теми, за улеснение, ама пак няма кой да види...
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Stuny » Вто Дек 26, 2006 9:41 pm

дам , докато търсех из форума се замислих , че една "важна тема" за очила и маски няма да е излишна , всеки в даден момент си купува , дори по-точно всеки през известно време си купува

@Gecko
Някакви проблеми с тях имал ли си , деруги по стъклата , рамката пукната при болчетата или нещо подобно ?
Аз днес минах да ги видя и пробвам , а то било неработен ден :bigeyes: .
Stuny

Мнениеот GECKO » Сря Дек 27, 2006 9:53 am

Аз от малко ги имам и не съм имал проблеми, няколко пъти са падали но не са се драскали, рамките са доста меки и това придава доста комфорт.Сменят се лесно плаките, и са хубави (е на мен най тъмната не ми харесва много, но става за зимата :baby: )
Аватар
GECKO

Мнениеот Veteran » Сря Дек 27, 2006 10:12 pm

100 лв са си добра сума. Виж в специализираните спортните магазини. Вероятно ще има някакви намаления. Понякога и в оптиките има ама е голямо обикаляне. Разгледай още 2- 3 спортни магазина и си прецени. Очилата трябва да са с възможно най- добрата защита и да те кефят. Успех! :basketb:
Veteran

Рейтинг: 1220

Мнениеот Stuny » Пет Дек 29, 2006 6:29 pm

днес обикалях , имаше от 15лв(UVEX) до много нагоре , съответно сума модели на 50% намаление , на края си взех полароид за 69лв , може би можеше и нещо по-евтино със същото качество , но май ми е по-лесно да ги изкарам тези пари отколкото да си губя време по магазини и да ги спестя
а за шиманото явно трябваше първо да проверя дали изобщо го има и тогава да разпитвам
Stuny

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ