Windstream написа:wuminator написа:fhristo, каквато и дългоходова вилка да си вземеш, гледай да е с регулируем ход.

Windstream написа:wuminator написа:fhristo, каквато и дългоходова вилка да си вземеш, гледай да е с регулируем ход.
Windstream написа:Според мен добър АМ велосипед с голям ход позволява каране надолу на места, където преди се е налагало слизане и бутане/носене, при това без да се жертва караемостта и нагоре (все пак АМ не е DH)..
Alien написа:Windstream написа:Според мен добър АМ велосипед с голям ход позволява каране надолу на места, където преди се е налагало слизане и бутане/носене, при това без да се жертва караемостта и нагоре (все пак АМ не е DH)..
С ВСЯКО колело може да се мине ОТВСЯКЪДЕ, въпросът е в удоволствието, което ще изпиташ, начинът, по който ще минеш, и скоростта.
TOYAGA написа:Лифтаджии...
Windstream написа:Alien написа:Windstream написа:Според мен добър АМ велосипед с голям ход позволява каране надолу на места, където преди се е налагало слизане и бутане/носене, при това без да се жертва караемостта и нагоре (все пак АМ не е DH)..
С ВСЯКО колело може да се мине ОТВСЯКЪДЕ, въпросът е в удоволствието, което ще изпиташ, начинът, по който ще минеш, и скоростта.
Добре, и с какво това се различава от онова, което аз написах по-рано? Дългия ход прави минаването през по-големи камъни и дърве възможно, т.е. карането по-приятно. Или ти предпочиташ да буташ?Всъщност не виждам как един велосипед с добро окачване, шок с lockout, и 160мм вилка която може да се сваля до 110мм, ще ти пречи да катериш - смъкваш вилката, удряш ключалките, ей ти го байка за катерене.
Alien написа:С ВСЯКО колело може да се мине ОТВСЯКЪДЕ, въпросът е в удоволствието, което ще изпиташ
Alien написа:Различава се по това, че ти казваш, че човек трябва да слезе и да бута/носи, а аз ти казвам, че с всяко колело можеш да КАРАШ навсякъде, откъдето можеш да минеш и с ДХ колело. Тоест няма да слизаш.
Windstream написа:Бе веднага се сещам за едно място горе на Витоша, дето скалите са толкоз големи...
Alien написа:Bring it on! Аз веднага се сещам, как хич няма да ми дреме, че нямам нито дългоходова вилка, нито трайлджийски умения, камо ли сериозни.Аз ще бегам горе, ама то сняг няма, че да му се радвам.
Windstream написа:Alien написа:Bring it on! Аз веднага се сещам, как хич няма да ми дреме, че нямам нито дългоходова вилка, нито трайлджийски умения, камо ли сериозни.Аз ще бегам горе, ама то сняг няма, че да му се радвам.
Ха, ами някой беше написал ще че се качва горе със ските, затова и бях останал с впечатлението че имате сняг вече... А ония скалища не мога да ти ги кажа точно къде са, просто преди повече от 3 години ги мъчих... не че са се преместили оттогава деПомня че бяха големи, бяха много, и от тяха се откриваше доста добра гледка към софийското поле долу, ако нещо ти подсказва това...
fhristo написа:А също имам едни въпрос за Lyric 2-Step - значи аз доколкото разбирам ходът на вилката може да се регулира само или на 115 мм, или на 160 мм - други позиции няма... или бъркам?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта