Значи имам изисквания да е до 100-150лв МАКС (и за предпочитане механика)
п.п. Ще е карам само задна демек Ърбан

Авид ББ5 или ББ7FasTmaN написа:Хора кажете ква спирачка да си взема защото се колебая
Значи имам изисквания да е до 100-150лв МАКС (и за предпочитане механика)
п.п. Ще е карам само задна демек Ърбан
Точно това уточнявахме одеве ,че ББ5 са малки накладки и аз тъй като съм само с задна и всичко е само в нея и ще хабя много накладки.airborneone написа:и двете са много добри, само, че накладките на бб7 са по-големи , освен това настройването на разтоянието м/у диска и накладките се прави само с пръсти.
Няма да съжаляваш, а коя ще вземеш зависи само колко кинти искаш да дедеш.
ами някой от ешоповете пише и сащо мога да си я зема от магазина за толкоз!!!STOMANCHO написа:E намалена на 145 лв???В кой магазин?
FasTmaN написа:Точно това уточнявахме одеве ,че ББ5 са малки накладки и аз тъй като съм само с задна и всичко е само в нея и ще хабя много накладки.airborneone написа:и двете са много добри, само, че накладките на бб7 са по-големи , освен това настройването на разтоянието м/у диска и накладките се прави само с пръсти.
Та затова се насочих към ББ7 щот е хем по-лесна настройката хем и е с по големи накладкиа иначе към парите казах 100-150лв ББ7 сега е намалена на 145лв
airborneone написа:FasTmaN написа:Точно това уточнявахме одеве ,че ББ5 са малки накладки и аз тъй като съм само с задна и всичко е само в нея и ще хабя много накладки.airborneone написа:и двете са много добри, само, че накладките на бб7 са по-големи , освен това настройването на разтоянието м/у диска и накладките се прави само с пръсти.
Та затова се насочих към ББ7 щот е хем по-лесна настройката хем и е с по големи накладкиа иначе към парите казах 100-150лв ББ7 сега е намалена на 145лв
@Фастман,
човек, взимай я , няма да съжаляваш, спирачката не случайно има слава на най-добрата МЕХАНИКА,
п.п.
Имай предвид, че в онлайн маг, са с 160 ротор, което не е много добре, но пък ти ще караш урбан, така, че..
п.п.2
ББ7 има голяма спирачна сила , така че и сложи прилично лостче, за по-добра модулация (казвам ти го не за друго, просто имах неприятни спомени от лоши лостчета...)
п.п.3
ако има някаква вероятност да използваш спирачката по-екстремно , и рамката го позволява, си вземи 185/203 ротор: по-добро охлаждане
Айде
FasTmaN написа:Ми и аз мисля да я карам с FR 5 па може ако си намера нещо от рода на SD/FR 7 по евтинко да си взема
Но според мен няма да има никъв проблем с FR 5
Точно това защото ако си сложа бб5 много бързо ще хабя накладки а с бб7 няма да е такаairborneone написа:FasTmaN написа:Ми и аз мисля да я карам с FR 5 па може ако си намера нещо от рода на SD/FR 7 по евтинко да си взема
Говорех за лостчета (от рода) асера...
За сд7 няма да съжаляваш ,а врътката на лостчето е много полезна коато ти се изхаби малко накладката, само врътваш и си продължаваш спускането. тъй като ти ще караш урбън, може и да си спестиш някой лев , щото фр5 му липсва само врътката , така че...
Айде![]()
и успех с покупката.
Дам прав си карах с MX2 и не мисля ,че ще има кой знае колко голяма разликаZozka написа:CYBER написа:Вземи си Hayes MX-2 за 100 кинта са,просто уникални!
Да, уникални боклуци са...
airborneone написа:FasTmaN написа:Ми и аз мисля да я карам с FR 5 па може ако си намера нещо от рода на SD/FR 7 по евтинко да си взема
За сд7 няма да съжаляваш ,а врътката на лостчето е много полезна коато ти се изхаби малко накладката, само врътваш и си продължаваш спускането. тъй като ти ще караш урбън, може и да си спестиш някой лев , щото фр5 му липсва само врътката , така че...
airborneone написа: п.п.3
ако има някаква вероятност да използваш спирачката по-екстремно , и рамката го позволява, си вземи 185/203 ротор: по-добро охлаждане
FasTmaN написа:...п.п. Ще е карам само задна демек Ърбан
FasTmaN написа:Просто някъде @afterburner ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта