е по хубава за задна,защото съм гледал много добри дх байкъри да карат с МИНИОН ДХ ФРОНТ за задна!!!искам да попитам коя е по хубава за задна

RAM-FR написа:ДХФ на сняг за задна е меко казано![]()
![]()
![]()
КънчоДамянов написа:RAM-FR написа:ДХФ на сняг за задна е меко казано![]()
![]()
![]()
Ти какво,да не си очаквал нещо друго???На всичкото отгоре твойта сигурно е карана 100 години...![]()
RAM-FR написа:ДХФ на сняг за задна е меко казано![]()
![]()
![]()
airborneone написа:RAM-FR написа:ДХФ на сняг за задна е меко казано![]()
![]()
![]()
меко казано тъпо изказване , не съм го очаквал от теб.
От макис , нито са писали , нито придвиждат да се използва за сняг/ кал, то за това си има wet scream , няма такова съпротивление , но на сняг и кал си караш без грижа.
Айде
CR Vektor написа:Мисля да опитам с Минион ДХР да видя как ще е за от заде
CR Vektor написа:Мисля да опитам с Минион ДХР да видя как ще е за от заде
TheUndertaker написа:CR Vektor написа:Мисля да опитам с Минион ДХР да видя как ще е за от заде
Абе така и така ще я контриш тая задна мисля ,че няма голямо значение. Да взема ти дам едно изтъркано Ролерче барем не та е яд като биеш контра ...
airborneone написа:TheUndertaker написа:CR Vektor написа:Мисля да опитам с Минион ДХР да видя как ще е за от заде
Абе така и така ще я контриш тая задна мисля ,че няма голямо значение. Да взема ти дам едно изтъркано Ролерче барем не та е яд като биеш контра ...
Ти па , как ще го е ад, нали че пири контра! (я сум, мале пит бул - териер)
пробвай, предната от задИ , садната от предИ, след това ходиш да караш на сняг, и идваш и пишеш , чИ тия максис мно' съкват, копилееее...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта