Един фр много настояваше да пусна такава тема да се сравнят 2-те рамки!!!
Ще се кара за стрийт и нещо като дърт джъмп

CR Vektor написа:е ц2 караме много хора само в пловдив сме 3-ма урбана не ми се струва здрав особено като си поговорих с Дуков!
airborneone написа:LB Projekt , от колко време се кара , че да има хора с мнения, или важното е да пускаме теми?
mango написа:airborneone написа:LB Projekt , от колко време се кара , че да има хора с мнения, или важното е да пускаме теми?
Ти не можеш ли да не пускаш в сяка темасамо се заяждаш само мармориш и т.н. писна ми от теб само мармориш глупости човека иска да попита някои който знае а не теб като не знаеш или нямаш мнение по вапроса си малчи
CR Vektor написа:Лично мнение:
Ц2
УЗ1
УРБАН
4Х
ЛБ НЕ Я ЗНАМ КВА Е АКО Е ХРОМ ОТО Е НА 1-ВО МЯСТО
FasTmaN написа:НЕ Е МОЯ ТЕМАТА!!!!
Един фр много настояваше да пусна такава тема да се сравнят 2-те рамки!!!
Ще се кара за стрийт и нещо като дърт джъмп
airborneone написа:mango написа:airborneone написа:LB Projekt , от колко време се кара , че да има хора с мнения, или важното е да пускаме теми?
Ти не можеш ли да не пускаш в сяка темасамо се заяждаш само мармориш и т.н. писна ми от теб само мармориш глупости човека иска да попита някои който знае а не теб като не знаеш или нямаш мнение по вапроса си малчи
@mango , я се замисли , кой спами , след това ми говори. Форума се превърна в чат с безсмислени теми, които няма да послужат за "Продукт-Консулт" , освен това хора изразяват мнения (което някой ден ще се зачете от бъдещи купувачи) , които не са свързани опът , а с разглеждане на снимки. Колко тема (напоследък) са некоректно формулирани и просто пуснати щото не им се рови из нета.
Ако смяташ , че греша покажи си доводите, аз поне като съм сгрешил си признавам веднага и се извинявам. Така , че не ми говори като ....
п.п.
Съжалявам, явно лятото съм те обидил с изказвания за скоковете дето ги бяхте направли, но вземи го преглътни.
TheUndertaker написа:Ако достатъчно съм видял на снимката пише SPR , тоест не говорим за света май .... гледам обсъждате такива рамки давам ви още един избор за дебата.
FasTmaN написа:И какъв е тоя SPR защото нещо не виждам и от кога може да се сравнява с RAM Urbn ?
Rancid написа:Да,айде върви на м..... ..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта