Admin написа: С...най-късо разстояние от оста до короната за даден ход...?
****** написа:Хора много се рових из нета и накрая ми се вижда най-ниска Marzocchi DJ- не помна кой точно.Но има един гаден проблем ако се насоча към тази вилка всички ще кажат MZ DJ-те имат дефект и се чупат за това въпроса ми е каква "здрава" и "ниска" вилка да събирам пари и лятото да се сдобия с нея !!!
******* написа:MZ DJ-те имат дефект и се чупат
****** написа:въпроса ми е каква "здрава" и "ниска" вилка да събирам пари и лятото да се сдобия с нея !!!
Тая вилка е много гадна !!!klmn написа:http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?products_id=1115
![]()
Абе,баце,ти секи ден ли си сменяш аватара?Не мое да фанема спамъра кой е така..
FasTmaN написа:Тая вилка е много гадна !!!klmn написа:http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?products_id=1115
![]()
Абе,баце,ти секи ден ли си сменяш аватара?Не мое да фанема спамъра кой е така..
CSI написа:...Гледай new world disorder и като видиш с какви вилки карат там си купи такава...
Да но вече обмислям варианта за PIKEGECKO написа:CSI написа:...Гледай new world disorder и като видиш с какви вилки карат там си купи такава...
Manitou Gold Label 2? тои си има практически същата вилка но с малко повече стомана
Да това е много добра идея мисля лятото може би да си правя 24" ки и за тях ако сложа тая вилка мисля ,че ще стане даже "прекалено" добреWindstream написа:По ниско от това едва ли ще намериш.
Спокой за това няма да питам защото знам ,че и от към здравина са много по добре даже знам с кви шиниbluskanie написа:Windstream написа:По ниско от това едва ли ще намериш.
Недей, че сега ще запита и за 24-ки... Какви, откъде, здрави ли са...?
GECKO написа:Все ми е тая за подписа казах какво ми беше впечатлението.
По темата, на твое място нямаше никога да си сменя вилката (или поне няма да я сменя докато не се разпадне). Карай си колелото и пести пари а като ти издъхне вилката можеш да си вземеш Z1 RC2 ЕТА и да го караш с включена ЕТА (идеално твърдинко и ниско а и здравината си е на ниво)
Manitou Gold Label 2? тои си има практически същата вилка но с малко повече стомана
можеш да си вземеш Z1 RC2 ЕТА и да го караш с включена ЕТА (идеално твърдинко и ниско а и здравината си е на ниво)
CSI написа:
Stance изобщо няма нищо общо с хидравликата на Label серията да не говорим за материалите от който е направен
Admin написа:fastman, ти просто не знаеш какво искаш!
FasTmaN написа:И колко е скъпа тая 20мм-та
530лв за твърда вилка наистина е безбожноafterburner написа:FasTmaN написа:И колко е скъпа тая 20мм-та
... безбожно ... за твърда вилка
http://www.bike-mailorder.de/shop/Bike/ ... :6201.html
А за взимането, ми в EU сме, поръчваш си
Това повече да не го чувам Х-а не е колело и никога няма да си взема ако трябва ще мина на Cr-mo но пак ще е байк дори и 24" да е пак ще е байкNymphetamine написа:Fastman, изясни си какво точно караш, с к'ви елементи и други тям подобни. За градски аграрщини, аз не виждам особен смисъл от мека вилка, просто 'щото, както и другите преди мен казаха, в тоя случай, всичко е консуматив. Карай си това, което имаш и като събереш пари или манитуто се строши, тогава си създавай главоболия.
Иначе съм на мнението на afterburner - за градско и аз бих предпочел твърдо.
П.П. А замислял ли си се за X?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта