В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
Е,това се казва новина!:DСега ще трябва да почерпиш...а и няма да можем да те стигнем вече;).Айде,пък ще дадеш да покарам и ако ми хареса,догодина и аз ще продам мойто и ще се оборудвам с такова.
May the force be with you.
Emi MOD,kakvo da ti kaja,osven-BRAVO 4ove4e,neveroiaten izbor,super e kolelceto,vervai mi,ma kakvo razpraviam,ti ve4e go znae6[:p]:D:D
A da si jiv i zdrav,prav,korav i koleloto taka i da pravi6 pove4e tweek4eta s nego ei:D
ЧЕСТИТО, MOD!!!
Да го караш с МНОГО здраве и без аварии като моите:D.Пожелавам ти САМО хубави моменти с него.Сигурно в момента си много щастлив - все пак от The Bomb на Nitrous - не е лошо:D.
Айде и като караме другия път заедно да почерпиш едно кръгче - да не ме забравиш мене, със стария твърдак!:D:8D:;)
@all - мерси за хубавите пожелания, да Ви се връщат ...
Ще почерпя .. разбира се ...
А за утре - РАЗБИРА СЕ ще се кача да го карам горе ... само камъни и град може да ме спре ...
MOD SCOTT-a e syper s MARZOCCHI ve4e e vreme dase prisaedini6 kam gildiata na DH moita toest
nie s tebe se vidqhme neska kato maro ti go pravi6e
are s zdrave bez avarii i takiva ne6ta ytre nie 6ese ka4im gore are s nas a 11.00 na hladilnika
айдеее още един беглец
ами майна както е тръгнало - така да продължава; неска нитро скот, по-другиден mountain cycle san andreas !
приятно ми беше да бутаме заедно, вече няма да се налага като ви видя новата двойка ще ви орисам, до тук толкова
Честито! Безаварийно каране, здраве и късмет с него :):8D::^::D
Благородно ти завиждам, пък и се надявам, че до края на месеца и аз ще съм в подобно положение... [:p]
Хм днес го гледах тва колело на Байк Центъра в Младост 1..мноу здраво байкче За Pro Race ли е или за Freeride ? Казвай как движи! [/quote]
Моделът е за FR, и по-точно за Light FR
за това как се движи виж [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1440]тук[/url] - това са първи впечатления ... следващите почивни дни ще напиша още, надявам се ...:D:D