Мен лично най-живо ме интересува кои модели на Rock Shox Lyrik ще се внасят и на каква цена ще се продават?
fhristo написа:Също е любопитно да се научи за новата рамка на RAM от Bike Weekend-а...
ddevil написа:http://www.azonicusa.com/catalog/images/B-52-frame.jpg
http://www.azonicusa.com/catalog/produc ... cts_id=206
Ето каквото ви интересува отностно новия модел от bikeweekend-a
bikerider написа:
Стига глупости!
airborneone написа:@bikerider
този рам , както и рам дх , не са ли нещо като оем или франчайз..., модели , които рам са купили и продават със своя бренд? т.е. Рам не са откраднали дизайна рамките . С други думи , само ние сме да налавера , защото получаваме качество(разработка) на азоник с цена на рам...
ddevil написа:Незнаех, че я има някъде качена с инфо от Рам байкс.
Иначе за снимката от статията за състезанието знаех,но азоника ми беше по-близко
bikerider написа:
Моля те, няма нужда да се оправдаваш, аз не съм ти никакъв - просто
си казах мнението
FasTmaN написа:Еееее @ddevil дори те домърза да потърсиш истинска снимка![]()
![]()
bikerider написа:брандирани тайвански продукти.
bikerider написа:...... Ако някой счита, че приликата на RAM-a с B-52 e оправдание да се говори за "кражба", тоест косвено да се вменява, че от това следва, че RAM-a e по-некачествена рамка.... то си е за него. Всеки има право на лош вкус!
spinsession написа:Хм, че двете рамки са еднакви е ясно!
bikerider написа:ама че цената съвсем основателно е разлина на тебе ясно ли ти е?
Едно е ясно... адски е тъпо да си видиш рамката 4-5 пъти и всичките пъти да е с различен надпис icon_smile.gif
Аха, и искате да кажете, че от тайванския конвеир просто готовия продукт изпада в 2 кашона (щото в един не се събира всичко) и после единия кашон отива в Рам, а другия в Азоник ???
spinsession написа:@bikerider: и гол алуминий рамките пак се различават,разликата не е само в боята и надписа! очевидно не е и в конструкцията....
bluskanie написа:spinsession написа:@bikerider: и гол алуминий рамките пак се различават,разликата не е само в боята и надписа! очевидно не е и в конструкцията....
И къде е разликата, би ли уточнил?
боята не е рамка, нито надписът е рамка. Рамката е едни заварени тръби с определени размери и геометрия.
РАМКИТЕ са ЕДНАКВИ. ТОЧКА
Само заради bikerider ще доуточня, за да не ме репликива повече. Преди да попаднат съответно в РАМ или в АЗОНИК рамките не биха били различими... което според мен си ги прави ЕДНАКВИ. Ае стига толкос и без тва никога не бих си купил такава...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 352 госта