bikerider написа:bored написа:Маите са прекъснали нарочно броенето си точно на определена дата. Мисля, че не е случайно, но какво са искали да кажат...
Ooo, страхувайте се... иде 2000 година. Компютрите ще спрат да работят, банките ще затворят, икономиките ще се разорят... цивилизацията ще загине...
Звучи ли ти познато?

пУстарай се за вбъдеще като цитираш някой поне да е правилно, в случая това го писа
bluskanie, не аз !
------------>
bluskanie написа:bored написа:...мЪ теиъ МАИ може да ги е марзяло да пишат календара за по нататака, кат теб, все едно да провевяваш кога ти е 194-я рожден ден.
А, замисли се нашия календар кога точно свършва?
Маите са прекъснали нарочно броенето си точно на определена дата. Мисля, че не е случайно, но какво са искали да кажат...
(
(Edit на поста след 5 минути: ) АааАайдеееее да го направя пределно ясно с
Bold-a, че едва ли някой ще си направи труда да търси поста в предната страница, пък и ще спестим коментара на някой заблуден съфорумник.)
<------------
bikerider написа:Звучи ли ти познато?

Ако това се отнася и до мен -> да, звучи ми познато, до преди месец (до)гледах сериала "Dark Angel" (два сезона с по двадесет и четири серий)-> филм в който е описано бъдещето, в който някакъв си пулс унищожава правителствата (компютрите). Американското правителство разработва генетично подобрени хора (клонинги) и така

, мен ми беше доста интересен, но втория сезон стана някак си банален...
П.С. Главния 'герой' е Jessica Alba, която доста често си кара Kawasaki-то. Работи в куриерска фирма на която куриерите се претаковат с байкове, та от време на време има по някое трикче, фкарано от някой й коуега.

Само дето ти нямаш това предвид, а НОВИНИТЕ преди 7 години и малко.

P.S. Още малко мои размисли от към това изписсване на юзър на форума с
8014 мнения:
Звучи ли ти познато?

... ае нали не беше mIRC ЧАТ форума, какво е това обръщение към даден юзър, според мен трябва да е към всички, тоест да звучи така ->
Звучи ли
ВИ познато?

THE END