Хобитата ни и как успяваме да се справим с тях

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Nightbringer » Чет Яну 11, 2007 12:59 am

За сега MTB ми е най-скъпото хоби :) Колелото ми, което изобщо не е от висок клас съм го събирал година и нещо именно поради липса на пари. Главно работа през лятото и подаяния от близки и роднини :).
Плуването ми е почти без пари(все пак бански, шапка и очила излизат ~30лв), а от скоро ми е голяма страст.
Фотографията си изискваше една първоначална инвестиция за що-годе хубаво фото и сега вече си щракам на воля.
Четенето доскоро си го осигурявах с 30лв членска такса в библиотеката на Британския съвет, но вече трудно си намирам интересни за мен книги там, явно ще трябва да помисля за алтернатива догодина.
Като поизкарам пари това лято мисля да се пробвам със snowboard, защото усещам липса на зимен спорт(снежното каране на колело не ме влече чак толкова). Това също ще си изисква солидна сума :) Поне качването на Витоша не излиза чак толкова скъпо.
Аватар
Nightbringer

Рейтинг: 1618

Мнениеот afterburner » Пет Яну 12, 2007 1:22 am

Windstream написа:Само офроуда като че ли е по-достъпен поради факта че там повечето машини са си е custom изпълнения...

Тук направо си имаме 100% custom изпълнения на offroad животинки :)

Човек желание и хъс да има, всичко се постига!

http://forum1.offroad-bulgaria.com/view ... c&start=20

Сега било с по-големи гуми, че тия се губят :D
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Предишна

Назад към Други