Много голяма...koki_br написа:Имам и друг въпрос - много голяма ли е разликата при спиране с евтина дискова и хубава V brake?
koki_br написа:Сетих се и за още нещо: на всяко колело ли може да се сложи дискова и ако не какво е нужно?
FasTmaN написа:Ми това кормило от 3лв не е за блъскане има си труватив за тая работа мисля ,че е излишно да казваш ,че си трошил такива аз при 1-то строшено си взех амоеба борла ,а не продължих да си взимам боклуци!!!
koki_br написа:Добре, а всъщност тоя Аполон държи ли на "тунинг". Имам предвид дали като реша да сменям нещо ще мога да го сменя? Също така ме съмнява по - евтиния модел да няма уши за дискова защото дори старото ми колело имаше.
koki_br написа:Добре, а всъщност тоя Аполон държи ли на "тунинг". Имам предвид дали като реша да сменям нещо ще мога да го сменя? Също така ме съмнява по - евтиния модел да няма уши за дискова защото дори старото ми колело имаше.
koki_br написа:Вярно ли е, че Аполона е много лек? Казаха ми, че спирачки, вилка и шини били алуминиеви, ама малко ме съмнява.
koki_br написа:Мислех, че само рамката е алуминиева, за вилката пише - LOGAN LF-780 STEEL/ALLOY SUSP. FORK цялата значи не е алуминиева.
Аполона с Логан е поне 15 кила. На вилицата само короната е от алумин - другото е чугун.koki_br написа:Вярно ли е, че Аполона е много лек? Казаха ми, че спирачки, вилка и шини били алуминиеви, ама малко ме съмнява.
koki_br написа:Всъщност вилката която съм гледал е Suntour а тази на хубавия Аполон е RST Gila
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта