Много въпроси задавате не мислите ли????По-добре си споделяте мненията и намалете въпроситеassgiver написа:Питбула! С по добра геометрия е![]()
![]()
ПП: От къде си ги намерил (коя държава) и за колко пари ти идват тук?
CR Vektor написа:В момента не мога да коментирам от къде и за колко съм намерил рамките но ако има и други мнения нека се чуят
За коя рамка става въпрос ,че се троши???Shady™ написа:CR Vektor написа:В момента не мога да коментирам от къде и за колко съм намерил рамките но ако има и други мнения нека се чуят
Aми тука можеш да чуеш само = е тая рамка ми харесва почвече и това е.... В mtbr-a са писали хора които са ги КАРАЛИ тези рамки...1та се троши все едно е от стъкло а другата е все е едно бронирана.... Ти си избери дали искаш трошеща се рамка или здрава рамка....
FasTmaN написа:За коя рамка става въпрос ,че се троши???
bluskanie написа:Очевидно е, че няма кой да отговори на БЕЗУМНО тъпия въпрос, който не е пръв на автора, вероятно не е и последен. Преди месец питаше за Тотем, който никой не е карал тук... не знам дали тоя или фастман, ма аз не ги различавам двамата...
...
Мале,мале егати и яките СПАМЕРИ аз ги питам нещо те хал хабер си нямат и пак пишат вие наред ли сте бе я се спрете питам защото съм сигурен че има поне 2-3 човека които знаят за какво става въпрос другите моля ви просто не пише ве и тфа че фастман ви дразни пуска теми на 5мин.не значи че аз съм ги пускал за кво се ни свързвате незнам явно вие не знаете к'во е сиво вещество и за кво да пускам в някой чужд форум такъв въпрос нали уж тфа е БГ форум за МТБ толкова ли сме изпаднали българите айде стига спам вече избрах си рамка това е!!!!!!!!!!!!!!!
CR Vektor написа:... аз ги питам нещо те хал хабер си нямат... има поне 2-3 човека които знаят за какво става въпрос ...и за кво да пускам в някой чужд форум такъв въпрос нали уж тфа е БГ форум за МТБ
NikR написа:http://www.mtbr.com/reviews/freeride_hardtail/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта