Ами ето ти вариант..аз си бях правил така преди и предната и задната главина и ставаше перфектно,обаче става малко по-тежко но ти предполагам си наясно с това де
Ще са ти необходими една главина нали(за предна е най-удобно тея най-евтините формули за диск,а за задни-аз го бях правил на промакс за диск и зъби за резба),2 лагера с 10мм вътрешен диаметър(външния и дължината му си ги определяш ти или стругаря ти ако му се занимава де),2 блота 10мм с шестогранна глава(8мм по-принцип),дължината им пак ти трябва да си я измериш в зависимост от вилката\рамката\лагера\втулките и т.н. ,стоманена втулка с резба в нея в която се навиват двата болта и стягат главината ти за рамка\вилката, дистанционни втулки които да оберат разстоянието от главината ти до 2-те страни на рамката\вилката.
Всички дължини трябва да си ги сметнеш точно,защото е важно всичко да пасва супер,болтовете да се завиват достатъчно дълбоко за да е всичко ок и още куп дребни сметки.Значи тая втулка в която се навиват болтовете трябва да се движи свободно вътре в главината,бе дано да си разбрал достатъчно от чертежа ми или поне някой друг да е разбрал достатъчно, че да може поне да обясни по-ясно:)
Успех все пак де..предполагам ще разбереш от "чертежа" ми какво имам впредвид. Нямам мишка в момента и трябваше да чертая с клавиатурата а повярвай не е конфортно
Disclaimer: отказвам се от всякаква връзка при злополука с тази идея,не гарантирам,че няма да ви навреди и т.н. или че е ефективна идеята,това че при мен действаше не означава, че и при вас ще е така.Всичко е на ваша отговорност

Искам да спЪ спокойно