Spy vs. Scott

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Spy vs. Scott

Мнениеот Windstream » Вто Май 18, 2004 4:06 pm

Решил съм да си взема маска и се чудя между следните два модела:
- Spy Targa MX
- Scott 83X
Ако някой е карал с тях или разполага с повече информация бих му бил много признателен ако сподели тук :) Също така на Spy-я може да им се сменят лещите... има ли смисъл от жълти лещи?
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Вто Май 18, 2004 4:22 pm

Силно ти препоръчвам Scott. Аз карам 89X - плаките се сменят, поема еднослойни и двуслойни плаки, много са гъвкави... абе много съм доволен. Розовите плаки газят :D:8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Lubo » Вто Май 18, 2004 5:12 pm

Abe za za SPY MX 4etoh samo superlativi (ne sum polzval). I sum se naso4il kum SPY, ako si vzeme6 takiva pone kaji kak sa :D:D
P.S. silno se sumnqvam 4e ediniq ot tezi produkti 6te bude NEKA4ESTVEN.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот QuIcKMoB » Вто Май 18, 2004 8:15 pm

@Windstream

silno ti preporuchvam SPY, mnogo qki maski, iskam i az da si vzema takava, no nqmam poznat v USA, ako poruchvash mojesh li oshte 1 da poruchash i da se vidim nqkude...6e po4erpq!:D
QuIcKMoB

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Вто Май 18, 2004 9:09 pm

Каймата + ножицата не ти ли вършат работа ве чадо ?
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Май 18, 2004 9:09 pm

Predpolaga,4e SPY nikak ne sa zle,no sled kato ne sum polzvam,nemoga komentiram:D.Dokato za Scott,az karam s takiva i ne sa zle.Kakto iztukna bikeride moje da se polzvat s dvoini ili edini4ni plaki,a za SPY neznam dali mogat.

BTW,tursia si clear plaki za Scott-a,ako niakoi ima ili znae ot kade da svirka,4e sa mi bugnati o4ite i vsiakvi razcvetki samo mi pre4at.Dali 6te sa dvoini ili edini4ni ne mi puka,samo da sa za tozi model.

@edit-abe maska kato maska,razlikite sa tolkova malki,4e napravo neznam kakvo mu se 4udite tolkova,zimate takava koiato vi e udobna i ne mislite pove4e po vuprosa.:8D:Taka si e.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Май 18, 2004 9:12 pm

[quote="screamBoy"]

Каймата + ножицата не ти ли вършат работа ве чадо ?
[/quote]

Ahum,na kogo govori6/pi6e6 be screamboy?
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Windstream » Вто Май 18, 2004 10:30 pm

@QuIcKMoB
Погледни си мейла. А оценката ти за SPY на какво се основава (не се заяждам)?

@bikerider
Каква е разликата между еднослойни и двуслойни плаки?

@Metal_Psycho
Ами работата е че ще се поръчва от JensonUSA т.е. не мога точно ги да пробвам ;)
Аватар
Windstream

Мнениеот Harka » Вто Май 18, 2004 10:39 pm

[quote="Windstream"]
@Metal_Psycho
Ами работата е че ще се поръчва от JensonUSA т.е. не мога точно ги да пробвам ;)
[/quote]

@Windstream:А защо искаш точно тези две марки?Защото ако си в България можеш спокойно да си вземеш Oakley O-Frame за 120лв., които смея да твърдя, че по нищо не отстъпват на споменатите от теб марки, даже напротив.;)
Аватар
Harka

Мнениеот Windstream » Вто Май 18, 2004 10:51 pm

@Harka
Ами не съм в България, а и не карам чак толкова сериозно че да ми трябва O-Frame. Пък и съм ограничен финансово, сега трябва да си купувам един учебник за над $150, а искам и наколенки да си взема...
Аватар
Windstream

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Май 18, 2004 11:00 pm

[quote="Windstream"]

@QuIcKMoB
@Metal_Psycho
[/quote]

Ne bre,ne si me razbral.Imah predvid,4e to daje razlika v razmerite niama,napraktika vsi4ki sediat ednakvo dobre na vsiako lice(osven ako niama6 kato moito,togava ima problemi :D)i ne im se viarva da ti napravi niakvo vpe4atlenie s kakvito i da si osven markata.Ve4e hepten skupite(koito ti si otpisal)ve4e moje da se govori za su6testvena razlika v ka4estvoto i harakteristikite na edan maska prosta.
Tezi Oakley-ta sa cool,dam,no no kinti.Zatova i Scott i SPY da zeme6 se taia i dvete ednakva rabota 6te ti svur6at.It li4en opit ti govorim de.
Btw,az vse o6te kato si karam ei taka,si slagam Sigma Sport o4ilata s clear plakite i ne mi dreme,mnogo riadko polzvam maskata,niakak izli6na mi se bidi,a tezi moite o4ilca si mi paziat o4ite,ventilirat si se,a i zarazlika ot edna maska ne mi se natrapvat.Li4no predpo4itanie si e tova,nedei go zima v predvid ako iska6.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Harka » Вто Май 18, 2004 11:14 pm

[quote="Windstream"]

@Harka
Ами не съм в България, а и не карам чак толкова сериозно че да ми трябва O-Frame. Пък и съм ограничен финансово, сега трябва да си купувам един учебник за над $150, а искам и наколенки да си взема...
[/quote]

@Windstream:Ако си в САЩ, то тогава разликата от 6 долара между Oakley O-Frame и Spy MX на мен лично не ми се вижда толкова голяма, защото в САЩ Oakley O-Frame струва 35 долара.Все пак ти си решаваш, но аз лично бих събрал още 6 долара за Oakley-то, за да съм сигурен, че компромиси няма да има.Не съм ли прав?
Аватар
Harka

Мнениеот MOD » Вто Май 18, 2004 11:16 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="Windstream"]

@QuIcKMoB
@Metal_Psycho
[/quote]

Ne bre,ne si me razbral.Imah predvid,4e to daje razlika v razmerite niama,napraktika vsi4ki sediat ednakvo dobre na vsiako lice(osven ako niama6 kato moito,togava ima problemi :D)i ne im se viarva da ti napravi niakvo vpe4atlenie s kakvito i da si osven markata.Ve4e hepten skupite(koito ti si otpisal)ve4e moje da se govori za su6testvena razlika v ka4estvoto i harakteristikite na edan maska prosta.
Tezi Oakley-ta sa cool,dam,no no kinti.Zatova i Scott i SPY da zeme6 se taia i dvete ednakva rabota 6te ti svur6at.It li4en opit ti govorim de.
Btw,az vse o6te kato si karam ei taka,si slagam Sigma Sport o4ilata s clear plakite i ne mi dreme,mnogo riadko polzvam maskata,niakak izli6na mi se bidi,a tezi moite o4ilca si mi paziat o4ite,ventilirat si se,a i zarazlika ot edna maska ne mi se natrapvat.Li4no predpo4itanie si e tova,nedei go zima v predvid ako iska6.
[/quote]

@Metal_Psycho - маската пази и от клони ;)[:p]:D:D....
@Колега:D - която и да си вземеш изборът ще е добър
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Май 18, 2004 11:21 pm

[quote="MOD"]
@Metal_Psycho - [b]маската пази и от клони[/b] ;)[:p]:D:D....
@Колега:D - която и да си вземеш изборът ще е добър

[/quote]

Mi te i moite o4ila ve4e mnoooogo puti sa me predpazvali ot gorespomenatite "vrediteli" pri visoki skorosti.;):D:D
No az zabravih da spomena,4e primerno ako sum na sustezanie slagam maskata zaduljitelno,a samo kato si karam za kef4e,bez mnogo da burzam sum si s caisite,po-svobodno mi e.:D

A za vtoroto-ami taka si e,koiato i da zeme6,vse stava i vse e dobur izbor.:8D:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот bikerider » Сря Май 19, 2004 11:30 am

[quote="Windstream"]
@bikerider
Каква е разликата между еднослойни и двуслойни плаки?
[/quote]

Ами еднослойните са за по-високи температури, да речем минимум до -2,-3 градуса, после започват да се изпотяват и замръзват отвътре - доста неприятно.

Докато двуслойните за много студена зима (-10,-12 да речем) имат слой въздух между тях, който предотвратява изпотяването отвътре. Тая зима направо се родих с двуслойна плака...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Lubo » Сря Май 19, 2004 4:34 pm

Kakto kaza BIKERIDER tezi s dvata sloq sa proektirani glavno za zimni usloviq s cel namalqvane na zamuglqvaneto i kondenza po plakata. Prez lqtoto se sumnqvam, 4e 6te useti6 razlika, NO ako kara6 i zimata zaduljitelno s dva sloq ti trqbva. A za zimata e hubavo da ima6 nqkakva plaka da ne e bezcvetna, za6toto snega MNOGO lo6o trazqva slunceto i moje da se OSVETI6 (li4en opit).
OBA4E az ski karam s ednosloina OAKLEY i ne se poti, a imam dvusloini maski na CEBE i SCOTT i mi se e slu4valo da se izpotqt. TOVA E FAKT...vqrno 4e e bilo sled kato sum se zabil nqkude i sum stanal kato snejen 4ovek de :D:D:D
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Назад към Архив