bluskanie,
bluskanie написа:Случая с Hookworm е обратен... държи на гладко, изпуска на земя и по-грапави повърхности.
Карал ли си hookworm? Покарай.
Тоя hookworm дето се пързалял по грапави повърхности и на земя е хубаво ездача на колелото да се научи да го кара

Каква земя? пръст ли какво? Ако е пръст е нормално... аз не виждам грайфер, който да не й го позволи
Това е перфектната гума за агрострийт. Висока - не позволява да си подбиеш шината, не се трие дори да суркаш постоянно при спиране, не се пука с подходяща вътрешна, държи се перфектно на почти всички терени, дори я пишат FR гума! Аз съм я карал в дъжд... страшна е
Карал съм я и по асфалт, мрамор всичко. Еми извинявай, ама лигльовците дето си зимат holy roller защото им тежало да си карат пързалящата се едностенка! 1250г обаче си заслужава всеки грам. Ако не беше толкова тежка бих карал такава и отпред, но се задоволих с holy-то... просто обичам предницата ми да е лека. Но не бих сложил holy отзад.
За 12 месеца не съм я пукал, а изобщо не съм и спестявал удари в ръбове. Още седи на задния wheelset... новият и собственик ще и се радва колкото аз
fastman, holy roller-a за какво е ако не за street? За Луната ли?

Или за сняг?