Бе то така без мускули може, ама пък без грам силикон... че и косата й даже е твърде не-руса... абе изобщо грозето е яко киселоPtD написа:Ъ, егаси хилавата кльощрамба, кьорав мускул нема по нея.
Windstream написа:Бе то така без мускули може, ама пък без грам силикон... че и косата й даже е твърде не-руса... абе изобщо грозето е яко кисело
PtD написа:Windstream написа:Бе то така без мускули може, ама пък без грам силикон... че и косата й даже е твърде не-руса... абе изобщо грозето е яко кисело :D
Да, наистина е и доста плоска. За цвета на косата нямам претенции, а такова грозде въобще не иска и да го опитвам ;)
В тоя ред на мисли, защо Батман спи, а не пуска още от снимките на Дилянка?
PtD написа:klmn написа:Тя с кой ли спи..
И аз живо се интересувам
PtD написа:В тоя ред на мисли, защо Батман спи, а не пуска още от снимките на Дилянка?
screamBoy написа:PtD написа:В тоя ред на мисли, защо Батман спи, а не пуска още от снимките на Дилянка?
IDFK ... илиможе още да си чисти монитора ?
Nazgull написа:http://www.youtube.com/watch?v=csFXnIpDTrE
Ето нещо, което ще ви накара да преосмислите дали можете да карате колела
PtD написа:klmn написа:Тя с кой ли спи..
И аз живо се интересувам
bluskanie написа:
Две от тия с каските немат велосипеди, па други две, дека имат велосипеди - немат каски
Alien написа:Баси българките колко по-хубави са... мноо чудна работа.
А такааа, и какво стана сега с общите знаменатели? Щото по общо от това ти изказване е само общоизвестната "истина" че блондинки по принцип са тъпи, което е също толкова глупаво и също толкова невярно. Между другото из местните ни клубове в петък и събота вечер е пълно с екземпляри (естествени при това), пред които бая голяма част от това що виси из софйските кафета ще позеленее от завист - изобщо "статистиката" е хубаво нещо, ама ако си събираш даннте в подходящия момент може и бялото черно да го изкарашAlien написа:Баси българките колко по-хубави са... мноо чудна работа.
PtD написа:Абе вие да отидете на някое местенце, дето жените са по-дребнички и крехки, ще видите после като се върнете в България как всички жени ви изглеждат монтафонки.
Хубави били българките... да, ама в сравнение с кого? С европейките на запад и на юг от България.
Alien написа:@Windstream - защо трее да ме кастриш така, когато хваля местното с цел да ми е по-лесно после?![]()
Не, сериозно, не разбирам... нито съм казал, че при другите няма хубави, нито нещо такова... само казах колко българките са по-хубави от тези на снимката, които, очевидно, се имат за някакви хипер красавици...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта