bikerider написа:Това, за което мислех конкретно е една кариера до Карлуково (нищо не намеквам!), но спомените ми са стари, трябва да се провери положението...
Много ти благодаря !

@Alien - отиваме ли ?

bikerider написа:Това, за което мислех конкретно е една кариера до Карлуково (нищо не намеквам!), но спомените ми са стари, трябва да се провери положението...
Alien написа:@bikerider - Карлуково за "близо до София" ли го имаш, защото е на няколко часа път с влак и поне 2 с кола...Не знам, когато отида там, а това ще е скоро, ако имам възможност ще пообиколя. Но ме съмнява, честно.
Alien написа:@bikerider - Карлуково за "близо до София" ли го имаш, защото е на няколко часа път с влак и поне 2 с кола...Не знам, когато отида там, а това ще е скоро, ако имам възможност ще пообиколя. Но ме съмнява, честно.
Shady™ написа:Имаме си още един ДрУп ТеЙм МембЕрWelcome aboard son...
Айде когато ще се ходи Alien да пуснем една темичка ил ида свикаме Дроп съвета в 4 членен състав(Ти,аз Марио и M.P.) + 2 жУУрита(Admin +Ptd) енд хир уи гоу агейнннн...
Аз съм навин за ходене Сряда/Събота или неделя където и да е, дроп да има ...
Shady™ написа:... ида свикаме Дроп съвета в 4 членен състав(Ти,аз Марио и M.P.)...
Editor написа:.. Бендър тва, Бендър онова..
... тези които говорят против него говорят защото му завиждат !..
bluskanie написа:Колко е тънка, тънката граница между смелостта и тъпанарщината
MTB Fen написа:но все пак е руснак с адски много пари и въобще не го бърка има ли криза няма ли.Поздрави.
NOKIA-6300 написа:http://vbox7.com/play:a2476b6a
MTB Fen написа:За кариерите мога да кажа,че като тръгнеш към Перник има мисля,че бяха две
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта