cross t-rex

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

cross t-rex

Мнениеот frozen222 » Сря Яну 31, 2007 6:27 pm

абе хора кажете не6то за тес рамки хубави ли са здрави ли са:)
Аватар
frozen222

Рейтинг: 1200

Мнениеот Jabsco » Сря Яну 31, 2007 7:14 pm

Еми зависи какво караш.За планината не става или поне доста бързо ще го потрошиш.За в града може и да издържи, но със сигурност можеш по-здраво да вземеш за тези пари, нещо с твърда рамка.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот ddevil » Сря Яну 31, 2007 8:02 pm

Jabsco написа:Еми зависи какво караш.За планината не става или поне доста бързо ще го потрошиш.За в града може и да издържи, но със сигурност можеш по-здраво да вземеш за тези пари, нещо с твърда рамка.

Карал ли си такава? Колко счупени си видял и ако можеш да покажеш снимки... И колко твърди рамки като за тези пари(някой потрошен climber) можеш да намериш? Само на тези въпроси ми отговори...

Тъй като имам такава и продавам също смея да твърдя,че наистина не е върха на сладоледа, но точно да ми говориш че не е здрава...наистина незнам дали въобще си виждал такава и дали си карал най-малкото :confused:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Рейтинг: 2000

Мнениеот crossbiker » Сря Яну 31, 2007 8:08 pm

карал съм 1 година такава мн здрава но геометриа окачване не струват дори и с хубав шок не е меко иначе за здравина е ч :D ук пак и е доста лека
Аватар
crossbiker

Мнениеот Jabsco » Сря Яну 31, 2007 8:19 pm

ddevil написа:
Jabsco написа:Еми зависи какво караш.За планината не става или поне доста бързо ще го потрошиш.За в града може и да издържи, но със сигурност можеш по-здраво да вземеш за тези пари, нещо с твърда рамка.

Карал ли си такава? Колко счупени си видял и ако можеш да покажеш снимки... И колко твърди рамки като за тези пари(някой потрошен climber) можеш да намериш? Само на тези въпроси ми отговори...

Тъй като имам такава и продавам също смея да твърдя,че наистина не е върха на сладоледа, но точно да ми говориш че не е здрава...наистина незнам дали въобще си виждал такава и дали си карал най-малкото :confused:

Пизнавам си, че не съм карал и затова е възможно да греша, така че се извинявам, но от това, което съм виждал геометрията поне не изглежда както трябва за каране надолу.Но пак казвам че е възможно и да е здрава.А за твърда рамка все може и да се намери, ако ще да е по-нисък клас от клаймър.А предложих твърда рамка, точно защото се съмнявам в добрата работа на задната пружина. :dunno:
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот ddevil » Сря Яну 31, 2007 9:00 pm

Аха... и аз така предположих ;)

Ето как изглежда със що годе свястна вилка..или по-скоро като беше сглобено де:

http://images12.snimka.bg/001934203-big.jpg
Аватар
ddevil

Мнениеот bikerider » Сря Яну 31, 2007 10:40 pm

@Jabsco: що се извиняваш като си 200% прав? :)

@ddevil: на свинче звънче Изображение
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот ddevil » Сря Яну 31, 2007 11:47 pm

bikerider написа:@Jabsco: що се извиняваш като си 200% прав? :)

@ddevil: на свинче звънче Изображение

Хах..здравей отново :popcorn:

Напълно съм с теб отностно прасенцето и гадулката и т.н.,това по-принцип беше временно решение,което се проточи. В момента работя по въпроса за рамка...надявам се скоро да е сглобено обратно колелото...и така...

Иначе както казах определено не е перфектна..все пак срещу 45лв(цената която й искам) не можеш да очакваш самото съвършенство, но пък поне от към здравина не е чак толкова зле, колкото я описа колегата по горе(няма да се скърши от нормално каране в гората). За геометрии незнам..не искам да говоря тъй като не съм толкова просветен,че да знам кое е оптималното и най-добро решение за мен отностно геометрията на колелото, все още съм в етап на ескпериментиране...Но може би изглеждаше прилично..беше ми удобно,рамката е достатъчно лека. Chain growth-а е константа :) , което е добре дошло за оптегача/водача... С две думи не е толкова лоша като за начална рамка според мен :popcorn:
Аватар
ddevil

Мнениеот bikerider » Сря Яну 31, 2007 11:49 pm

Признавам, че и ти си прав... цялата работа се върти около това какво разбираме под "нормално каране"...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот ddevil » Чет Фев 01, 2007 12:11 am

Може би по-важно би било какво разбира автора на темата под "нормално каране" и какъв е неговия начин на каране от колкото аз/ти, защото за себе си смятам че съм стигнал до там, че преценя дали това, което мисля да направя е уместно, с това което разполагам за момента :) За да не попадна в ситуацията: call my mom i've crashed into that tree :popcorn:
Аватар
ddevil

Мнениеот The Devil » Чет Фев 01, 2007 9:08 am

Аз доколкото знам има два модела рамка CROSS T-REX аз доколкото знам тази която показа DDEVIL е здравата а другата наистина само лоши отзиви съм чувал за нея иначе ако си намери от хубавия модел мисля че ще е доволен ;)
Skype - x_x-x_x-x_x
Аватар
The Devil

Мнениеот tskiller » Чет Фев 01, 2007 5:21 pm

Средна работа :D
Аватар
tskiller

Рейтинг: 1156

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ