pinkbike.com/Bulgaria

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Мъро » Чет Фев 01, 2007 12:20 am

assgiver написа:Ей майна! Нямам си и на идея какво караш ти, а и не ме интересува! Но се замисли малко: примерно днес си направил мноо ама мноо добро каране и случайно е имало човек с фотоапарат. Направил ти е малко снимки и после ти ги праща. Ти виждаш, че снимките са наистина добри и се кефиш много. След което ги качваш в pinkbike.com и приятели от твоя град/държава те поздравяват или още по-добре от други държави. При което ти си се накефил яко и утре излизаш да кара още по-яко от вчера и пак ти правят снимки.... В един хубав момент докато се усъзнаеш ставаш про :rofl: и вече те снимат за пари ;) (Тфа последното може да се разглежда като та*ак или истина :D)
А ти като няма какво да кажеш/направиш по темата изобщо не се обаждай защото и такива изцепки засрамват....

Ей, майна. Снимките не са лошо нещо, точно обратното - карам XC и ми е пределно ясно удоволствието на фотоапарата.
Но тук става въпрос за нещо съвсем друго и ти си наясно.
Като видиш по улицата някой без с вилка без амортисьор, който кара като девица не отиваш да го свалиш от велосипеда с репликата "Абе смешник, разваляш имиджа на байкърите", нали? Защото всеки си има своята причина да върти педалите и го прави по начина, който му трябва на него. И ако на теб ти се струва смешно някой да се снима как кара забързано по равна пътечка, на същия този човек може да му се стори смешно как водиш със себе си човек с апарат, който да направи така, че да изглеждаш cool във въздуха поне при един от двайсетте скока. Примерно.
Нямам пряка връзка с темата, но самочувствието е излишно в случая. Слезте на земята, и вие сте карали триколка или балканче :)

Мир :popcorn:
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот assgiver » Чет Фев 01, 2007 12:40 am

pinkbike.com не е случаен сайт за "колела" а само и единствено за т.нар. mtb. А се дразня защото тези хлапета нямат и грам идея за карането. Не съм против тези лайна да си карат там от където са но да не качват снимки!!! Чак когато могат да покажат нещо стойностно чак тогава може да качат някоя готина снмка, че дори да ни е кеф и на нас :)
Нямам пряка връзка с темата, но самочувствието е излишно в случая. Слезте на земята, и вие сте карали триколка или балканче

Естествено, че съм тръгнал от примитивен Х :evil: . Hо на 12 години никога не съм си и помислял, че мога да се сравнявам с "батковците" а камоли да си качвам снимки някъде. Това се нарича елеметарна култура и сдържаност. А относно самочуствието мисля, че мога да имам поне някакво защото мога да карам (поне на достойно ниво). И това не е само мое мнение. А и не става въпрос само за мен...
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот himself » Чет Фев 01, 2007 1:13 am

Мъро ще ме прощаваш но не си прав! Направи едно просто сравнение ( и не само в пинкбайк) между БГ и останалите страни... в колко от тях я има тази простотия. Всеки си знае мясото просто! И да ми защитаваш простите селянчета от които ми причернява само като ги мерна просто не върви!!! Като ти харесват ходи в някое забутано село,стани Дебелец райдър,слушай чалга по цял ден,карай колело за 10 лева и се качи в Пинкбайк... а вечерта се напий по повод постижението! Така 10 дена и ще имаш самочувствие кат на Устата и Софи зети заедно :rofl:
Така че не обяснявай много! Се ще се намери такъв като теб да спори с фактите... Fuck off :finger:
Най-обичам да мразя,най-мразя да обичам!!!
Аватар
himself

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Чет Фев 01, 2007 1:24 am

Ама и вие па като се разпалите и почнете да нареждате хора като Мъро, дето нищо лошо не са ви казали!
Айде сдържайте се и вие малко повече и правете разлика между дебелеците и хората, които просто дават и някаква друга гледна точка. Поне между хората, които могат да напишат десет реда грамотно и смислено, мисля че е нормално да се очаква малко повече толерантност и взаимно изслушване :peace:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Liohman » Чет Фев 01, 2007 2:36 am

Изображение

Крейзи бързовекторния дрийм тийм... :splat:
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот PtD » Чет Фев 01, 2007 2:50 am

W-o-w, they mean business! :D :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Чет Фев 01, 2007 8:37 am

Wade Simmons, Ritchey Schley, Cedric Gracia и Thomas Vanderham.... по време на купонната система... :D:rofl:

третия отляво направо му е одрал кожата на "dirty sanchez" :D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот dracunculus » Чет Фев 01, 2007 9:02 am

[quote="Liohman"]Изображение

Крейзи бързовекторния дрийм тийм... :splat:[/quot

Ауууууууу,колко гангстерски изглеждат тия от "майнатийм" :rofl: :rofl:
dracunculus

Рейтинг: 1760

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 01, 2007 10:01 am

Доколкото виждам, вторият отляво май е с ОНАЗИ вилка! :D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот pesho » Чет Фев 01, 2007 6:51 pm

Liohman написа:Изображение

Като видиш на тази толкова уникална снимка надписа Pinkbike в долния десен ъгъл и ти става тъжно :bawling:
pesho

Мнениеот gada » Чет Фев 01, 2007 9:34 pm

Изображение

тва ми аресва :beer:
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

:D

Мнениеот Shady™ » Чет Фев 01, 2007 9:56 pm

Я ето ми го колелото :) О и аз гледам :)
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Re: :D

Мнениеот Makintier » Чет Фев 01, 2007 10:08 pm

Shady™ написа:Я ето ми го колелото :) О и аз гледам :)

Всеки път като си погледна Десктопа и ти ми се набиваше на Очи :D :D :D :D :D :D
Не е важно да си пръв, важно е да си единствен!
Skype - Makintier
Аватар
Makintier

Рейтинг: 1641

Re: :D

Мнениеот Shady™ » Чет Фев 01, 2007 10:10 pm

Makintier написа:
Shady™ написа:Я ето ми го колелото :) О и аз гледам :)

Всеки път като си погледна Десктопа и ти ми се набиваше на Очи :D :D :D :D :D :D

Lool да бе :bowdown: :)
Аватар
Shady™

Мнениеот gada » Чет Фев 01, 2007 10:18 pm

човека не те базика :eyebrow:
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Мнениеот Димитър Вергиев » Чет Фев 01, 2007 10:37 pm

pesho само не разбрах какво против снимката ама някои комплексари се трябва да се изказват някаде! :nono:
skype-vektor4o7
Местонахождение:Пловдив
E-mail:[email protected]
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
Димитър Вергиев

Рейтинг: 1698

Мнениеот Jabsco » Чет Фев 01, 2007 10:52 pm

Димитър Вергиев написа:pesho само не разбрах какво против снимката ама някои комплексари се трябва да се изказват някаде! :nono:

Абе според мен тая снимка е от по-нормалните, като изкючим, че няма каране, а само позиране.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот Димитър Вергиев » Чет Фев 01, 2007 10:59 pm

Защо да е позиране неможе само каране да се слага това е по скоро приятелска снимка нека чужденци видят че и ние сме задружни :)
skype-vektor4o7
Димитър Вергиев

....

Мнениеот Shady™ » Чет Фев 01, 2007 11:09 pm

Абе вие сте ненормални бе ! Какво толкова лошо има на снимката ?! АБСОЛЮТНО НИЩО... Имам чувството че не ХАРЕСВАТЕ момчетата на нея ! Вие гейове ли сте бе да не искате да им ****** ******* ?! Снимката е CooL и т.н. мене ме кефи !
Аватар
Shady™

Мнениеот dracunculus » Чет Фев 01, 2007 11:10 pm

Димитър Вергиев написа:pesho само не разбрах какво против снимката ама някои комплексари се трябва да се изказват някаде! :nono:

Ами не знам дали Пешо е комплексар,но поне момчето може да кара мноооого по-добре от всички ни,пък какво остава от надутите чалгарски "майни"от Пловдив (нищо против града,разбира се).И в това отношение не той е комплексар ами вие-от "майнатийм"
dracunculus

Мнениеот dracunculus » Чет Фев 01, 2007 11:11 pm

И пак ви казвам,мислете преди да ръсите простотии,но на вас явно този сложен физиологичен процес ви куца много сериозно :popcorn:
dracunculus

Мнениеот Shady™ » Чет Фев 01, 2007 11:17 pm

dracunculus написа:

Ами не знам дали Пешо е комплексар,но поне момчето може да кара мноооого по-добре от всички ни,пък какво остава от надутите чалгарски "майни"от Пловдив (нищо против града,разбира се).И в това отношение не той е комплексар ами вие-от "майнатийм". :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Aбе незнам кой колко може да карада же незнам какъв стил кара, ама знам поне колко може да карат тея "чалгарски майни" и го правят с голям хъс и желание и не са според мене entry level. А за тоя pesho - за 1 път чувам за него :dunno: Ни го знам какво кара ни как кара само знам че няма достатъчно постове :D за да говори така :rofl:
Аватар
Shady™

Мнениеот Димитър Вергиев » Чет Фев 01, 2007 11:26 pm

Shady™ :agree:
п.п.После за кво БГ била изпаднала страна ако някой чужденец я беше пуснал тази снимка никой нямаше да каже лошо но Бай Ганио нали трябва да е по различен с нещо :crazy:
skype-vektor4o7
Димитър Вергиев

Мнениеот dracunculus » Чет Фев 01, 2007 11:42 pm

Shady™ написа:
dracunculus написа:

Ами не знам дали Пешо е комплексар,но поне момчето може да кара мноооого по-добре от всички ни,пък какво остава от надутите чалгарски "майни"от Пловдив (нищо против града,разбира се).И в това отношение не той е комплексар ами вие-от "майнатийм". :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Aбе незнам кой колко може да карада же незнам какъв стил кара, ама знам поне колко може да карат тея "чалгарски майни" и го правят с голям хъс и желание и не са според мене entry level. А за тоя pesho - за 1 път чувам за него :dunno: Ни го знам какво кара ни как кара само знам че няма достатъчно постове :D за да говори така :rofl:

Ами по-добре е да не пишеш само,да се вреш навсякаде и да имаш по няколко хиляди безмислени постове-наприер Фаста,Вектор и т.н.А колкото до това,колко може да кара Пешо,уверявам те кара изключително добре и е един от най-добрите стрийтъри в България,смея да твърдя.Това,че не се мята от разни дропове и не си го чувал,не означава нищо-ела да караш стрийт и ще го чуеш,даже ще го видиш....И в това отношение той е един от хората,които имат най-голямо право да критикуват,без значение,че няма над 1000 тъпи постове за щяло и нещяло........просто при него самочувствието,което не е голямо и не го натрапва, има огромно покритие.
dracunculus

..

Мнениеот Shady™ » Пет Фев 02, 2007 12:00 am

Aбе това хубаво ама.... Какво общо имат дроповете с това че не го познавам ? Искаш да кажеш че не го познавам защото не дропи ли ? Колко човека в България дропят САМО ? Ми аз не се сещам за някой изцяло ориентиран натам, значи какво ? Нетрябва да познавам никой ? Ми не познамва МНОГО хора но за този ПЕШО - грам незнам... Може да съм го виждал, но незнам че е той и т.н. Не е явно достатъчно популярен. Де да го знам баси. Ми да си кара да е добър всичко хубаво му желая може много СТИЙТЪРИ да го знаят и тея дето киснат по НДК като няма какво да се прави но реално май го знаят те. Аз не го знам. Ако го видя на снимка може и да се сетя кой е или нещо такова.
А това че кара добре няма нищо общо със това какви оценки мое да дава и колко му тежи думата. Това са снимки бе ОМФГ... да не би да им дава съвети кой трик как се прави ?! Е тогава може да има ТЕЖКА дума но по отнешение на снимки е ЕДИН ОТ НАС ! И това е.
А ако искаш да повярвам че е добър и т.н. - ми дай ми някое клипче/снимка да му се изкефя и аз. Винаги оценявам добрите сними/клипове/карачи. А ако той няма снимки и клипчета и бла бла - или няма какво да покаже или си кара пича сам за себе си а аз няма да ходя по петите му да гледам как кара и да ръкопляскам след всеки трик... Мисля че ме разбираш какво имам предвид...
Аватар
Shady™

Мнениеот assgiver » Пет Фев 02, 2007 12:01 am

@ Shady™ ако трябва ще се запознаем ;) :agree:
това е Пешо,
това съм аз (Светльо)
А това e Дилян
Тттт мисля, че караме на доста добро ниво. Но ако още мислиш, че неможем да караме и просто си плюем - здраве да е :agree:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот pesho » Пет Фев 02, 2007 12:03 am

Shady™ написа:
dracunculus написа:

Не знаеш какво карам защото не се бутам навсякъде ;)
Нямам достатъчно постове :agree: . Това може би е защото не съм като хората от снимката които за 6 месеца са вкарали в този форум над 2000 супер малоумни мнения :^:
pesho

Мнениеот Shady™ » Пет Фев 02, 2007 12:06 am

assgiver написа:@ Shady™ ако трябва ще се запознаем ;) :agree:
това е Пешо,
това съм аз (Светльо)
А това e Дилян
Тттт мисля, че караме на доста добро ниво. Но ако още мислиш, че неможем да караме и просто си плюем - здраве да е :agree:

Mи мисля че карате добре ама да ти кажа по снимики ми изглеждате еднакво добри :)
Иначе ок ще се опитам да ви запомня сега и някой път като минавам през НДК да ви позная и запозная с вас :) :beer:
Аватар
Shady™

Мнениеот Гост » Пет Фев 02, 2007 12:07 am

Димитър Вергиев написа:Rancid луд си баце тфа на стената са скапаните плакати на ДХ Дуде :rofl:

не са моите а на тъпата ми сестра :(!: :nono:
Гост

Мнениеот Admin » Пет Фев 02, 2007 12:10 am

Добре, но това, че хората на снимката пишат безсмислени постове значи ли, че трябва да използвате всеки повод, включително една съвсем нормална снимка, за да ги оплювате и да се заяждате с тях. Не разбирате ли, че по този начин само на свой ред увеличавате безсмислените постове, умножавайки ги по две? Ако не прекратите тази поредна караница, катинарът ще хлопне и на тази тема. И няма нужда никой да ми обяснява "ама аз заради това, той онова" - просто спрете да генерирате такива безсмислени кавги!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла