kww написа:аз съм фен на марзо4и и бих предпо4ел 888 пред които и да е боксер/които и да е 888/а ли4ните ми наблиудемия са че 888 работят повече от боксерите като цяло и са по тежки , но и по здрави а рц2х с такава хидравлика е и сега6ното ми марзочи работи меко казано феноменално/абе с рц2х спорта е друг/преди това съм карал о6те две марзочита и съм много доволен а и освен това съм видял поне 4 с4упени боксера/счупени пред мен/ и съм чул за о6те много а единствените с4упени осмици бяха от пренатягане на болтове исамо се бяха пукнали след което ги смениха гаранционно
Димитър Вергиев написа:airborneone написал е 888 а не кое да е марзочи моля чети
spinsession написа:...ако исках да се юркам по състезания знаейки че има кой да ми поддържа вилката и да я оправя при повреда,щях да си взема боксера!
spinsession написа:много добре знаеш че съм прав
spinsession написа:Ако търсех здравина и устойчивост комбинирани със сравнително добра работа бих взел марзоки-то! ако исках да се юркам по състезания знаейки че има кой да ми поддържа вилката и да я оправя при повреда,щях да си взема боксера!
това както и да го погледнете са компоненти от най-висок клас! и двете имат своите предимства и своите недостатъци! въпросът е изцяло на личен избор и предпочитание,както мисля С_Мо казва! @GECKO ако щеш е и въпрос на религия
sharky написа: Аз лично не съм имал нито едната, нито другата вилка и затова не казвам нищо за тях.
...
В крайна сметка вилката се настройва веднъж и така се кара, не само д авъртиш врътките.
TsvetanVR написа:Тцтцтц .... това е все едно intel vs amd или Mercedes vs BMW
Никакъв смисъл
TsvetanVR написа:Тцтцтц .... това е все едно intel vs amd или Mercedes vs BMW
Никакъв смисъл
Alien написа:TsvetanVR написа:Тцтцтц .... това е все едно intel vs amd или Mercedes vs BMW
Никакъв смисъл
Що за простотия?! Intel, РАЗБИРА СЕ!
Velio написа:Alien написа:TsvetanVR написа:Тцтцтц .... това е все едно intel vs amd или Mercedes vs BMW
Никакъв смисъл
Що за простотия?! Intel, РАЗБИРА СЕ!
ТЦ!, AMD
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта