bikemag заслужава ли си?

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

bikemag заслужава ли си?

Мнениеот ramam » Пет Фев 02, 2007 3:59 pm

Хмм гледам си аз :
http://bikemag.com/features/gear/spv/index4.html

и накрая гледам 8 списания за некакви малки пари.

Въпроса е дали е хубаво списанието дали си заслужава?
Някой да го е чел или поне виждал ако може да даде менние.
ramam

Рейтинг: 1125

Мнениеот Admin » Пет Фев 02, 2007 4:29 pm

Дали е хубаво за теб само ти ще можеш да кажеш, евентуално ;)
От броевете, които съм чел, мога да кажа следното:
Има добре застъпена секция със снимки (галерия)
Тестовете на компоненти и велосипеди са малко на брой и сравнително кратки. Технически статии и други подобни също.
Като че ли най-голямата част от статиите са, как да кажа, малко по-философски или поетични дори, ако щеш. Става дума за това, че в списанието се набляга на духовните преживявания, свързани с планинското колоездене, както и на по-нестандартни аспекти, а не толкова на новите технологии и продукти.
Чел съм в това списание както някои много вдъхновяващи статии (включително съм се учудвал как успяват за някакво съвсем дребно ежедневно нещо да направят интересна статия), така и такива, които са ми идвали малко тежки. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот ramam » Пет Фев 02, 2007 6:30 pm

@Admin

Много мерси за информацията ще си помисля може би по натам сега незнам още - звучи ми малко като нашето Орфей ама на планинско колоездене тема - но пак е интересно.
ramam

Рейтинг: 1125

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ