За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Някой знае ли как се казват песните от горе-споменатия филм? Най-много ми трябват две песни, песента с която започва филма(надписчетата) и LowRider, която я пуснаха преди да тръгнат за колите?
@FireFoXa ето ти линк за първата песен спомената от @airborne
-
http://www.data.bg/f.php?fid=15951928 -
а за Low Rider пиши едино ЛС с майл да ти я пратя , но ако имаш от къде да теглиш е на War - Low Rider :]
п.п. тая втората е когато се подготвят, "надъхват" да крадът колите точно преди да тръгнат
п.п.2 Firefox rulZzz, IE suCk DIckS :]
this is where I would be standing if I give a shit about whatever the hell you were talking about.
За протокола тази песничка "Low Rider" си я тананиках днес, преди да размажа един съученик на тенис на маса, а той се имаше за много добър...
Този филм има страхотен саундтрак и ако някой знае всичките песнички да драсне няколко реда, много ще съм му благодарен и то не сам аз
П.П. Мерси и на @Ozzie за линка, докато пишех поста го видях Мерси много градски
П.П.2 @tobsi Ако си мислиш, че ника ми е плод на този страхотен Браузър, жестоко се лъжеш Измислих си го още преди да знам за съществуването преди 2-3 годинки
ARTIST NAME SONG LYRICS FOR Movie
The Cult Lyrics Painted on My Heart
Gomez Lyrics Machismo
Moby Lyrics Flower
Groove Armada / M.A.D. Lyrics RAP
The Chemical Brothers Lyrics Leave Home
Method Man / Redman Lyrics Da Rockwilder
Ice Cube Lyrics Roll All Day
Caviar Lyrics Sugarless
BT / M. Doughty Lyrics Never Gonna Come Back Down
A3 Lyrics Too Sick to Pray
DMX Lyrics Party Up (Up in Here)
Apollo Four Forty Lyrics Stop the Rock
Citizen King Lyrics Better Days (and the Bottom Drops Out)
Trevor Rabin Lyrics Boost Me