kafeza написа:та значи харесал сам си от форома един DJ 3 но нешто 100мм са ми много малко има ли вариант да се дигне и засложава ли сии да се занимава човек или направо да се гледа нешто пак толко здраво с повече ход
axelmax написа:вилката е с 110mm и може да стане на 130mm
модела е 2003
kafeza написа:та значи харесал сам си от форома един DJ 3 но нешто 100мм са ми много малко има ли вариант да се дигне и засложава ли сии да се занимава човек или направо да се гледа нешто пак толко здраво с повече ход
Windstream написа:2003 обикновено е със 130мм ход, "фабрични" 110 има, но по-малко.
2004 обикновено е със 110мм ход, "фабрични" 130 има, но по-малко.
На тези два модела хода им лесно се променя, обаче това което SPA написа все пак си остава решаващия фактор. 2005 вече не го помня колко беше и до колко можеше да се вдигне.
afterburner написа:2004 и 2005 са почти идентични вилки, с 100мм ход стандартно са, могат да се направят и по-високи при желание, но няма смисъл, без т'ва лесно се чупят
FasTmaN написа:Аз да питам нещо Marzocchi кога най-накрая ще си оправят шибаните вилки защото искам да си взема и не искам да е счупя на 1-я месец
Besen na Kolelo написа:и къв стил ще я караш все пак ? аз лично с мойта на 100 си блъскам навсякъде+ е без 1та прожина и си ми е супериначе може да се направи до 150 ход.Едим фр си я кара на 130,но ще ти кажа,че колкото вилки(DJ III) са вдигнати на повечко от 110 ход са останали без арка...
Windstream написа:Besen na Kolelo написа:и къв стил ще я караш все пак ? аз лично с мойта на 100 си блъскам навсякъде+ е без 1та прожина и си ми е супериначе може да се направи до 150 ход.Едим фр си я кара на 130,но ще ти кажа,че колкото вилки(DJ III) са вдигнати на повечко от 110 ход са останали без арка...
Без арка или без корона? Всъщност как така DJ-я дето е на софтейла ми хем е 2003 модел (по-слабата корона и алуминиеви подпори), хем е на 130мм, хем и 8" ротор го суче, и пак нищо лошо не му се е случвало? Тия дето трошат DJ вилките май трябва да се научат първо как да скачатСъщо така IIRC до 2006 короните и краката на DJ са идентични с тези на Z1 серията, а тях вилки много рядко можеш да ги намериш под 130мм ход...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта